Καλωσόρισμα οπαδών σε Αλαφούζο, αισιοδοξία Σπυρόπουλου
Ο Νίκος Σπυρόπουλος ευχήθηκε αυτή να είναι η καλύτερη χρονιά του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού αυτή που έρχεται και υποστήριξε πως οι πράσινοι δουλεύουν σκληρά και επισήμανε πως θα παρουσιαστούν έτοιμοι στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της ομάδας για τα προκριματικά του Champions League. Η παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου στο γήπεδο «Χοφ Μπέι Σάλτσμπουργκ» δεν πέρασε απαρατήρητη από τους περίπου 30 φίλους του «τριφυλλιού» που επίσης έδωσαν το «παρών». «Πήγαινε τον Βαρδινογιάννη στο 0% και μετά από εμάς ό, τι θες» του είπαν.
Ο Νίκος Σπυρόπουλος ευχήθηκε αυτή να είναι η καλύτερη χρονιά του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού αυτή που έρχεται και υποστήριξε πως οι πράσινοι δουλεύουν σκληρά και επισήμανε πως θα παρουσιαστούν έτοιμοι στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της ομάδας για τα προκριματικά του Champions League.
«Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε κάπως βελτιωμένοι σε σχέση με το πρώτο, τα φιλικά είναι για να βγάζουμε συμπεράσματα και να έχουμε ρυθμό. Πιστεύω στα επόμενα φιλικά να παρουσιαστούμε καλύτεροι και να δουλέψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα μέχρι το τέλος της προετοιμασίας για να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο προκριματικό παιχνίδι.
» Θεωρώ ότι υπάρχει χρόνος να προσαρμοστούν και τα καινούργια παιδιά στα νέα δεδομένα και τα παιχνίδια της ομάδας και ότι στο τέλος θα παρουσιατούμε έτοιμοι.
» Είχα πει και στα μέσα της προηγούμενης χρονιάς ότι θέλω να μείνω στην ομάδα και τελικά έγινε πραγματικότητα.
» Δεν θα έλεγα ότι προσπαθώ να δώσω απαντήσεις, προσπαθώ να δουλεύω και μακάρι να είναι η καλύτερη χρονιά μου με τη φανέλα του Παναθηναϊκού».
Από την πλευρά του, ο συνεργάτης του Ζεσουάλδο Φερέιρα στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, Ρουί Αλμέιδα τόνισε μετά το τέλος του φιλικού με την Κράσνονταρ πως στόχος των πρασίνων είναι να χτίσουν μια νέα ομάδα και όχι να πάρουν άμεσα θετικά αποτελέσματα σε ματς προετοιμασίας, λέγοντας πως είναι ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται αυτές τις πρώτες μέρες στην Αυστρία.
Οπαδοί προς Αλαφούζο
Η παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου στο γήπεδο «Χοφ Μπέι Σάλτσμπουργκ» δεν πέρασε απαρατήρητη από τους περίπου 30 φίλους του «τριφυλλιού» που επίσης έδωσαν το «παρών».
Μεταξύ των οπαδών υπήρχαν καμιά 20αριά από τον σύνδεσμο του Ντίσελντορφ οι οποίοι πλησίασαν τον κ. Αλαφούζο και -ανάμεσα σε άλλα- του είπαν ότι μόλις οριστικοποιηθεί η μεταβίβαση των μετοχών τότε οι συνδρομές και τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας θα αυξηθούν άμεσα!
«Πήγαινε τον Βαρδινογιάννη στο 0% και μετά από εμάς ό, τι θες» του είπαν.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Στρασβούργο – Μάιντς. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Στρασβούργο – Μάιντς για τα προημιτελικά του Conference League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 9.
LIVE: Φιορεντίνα – Κρίσταλ Πάλας. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φιορεντίνα – Κρίσταλ Πάλας για τα προημιτελικά του Conference League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 8.
Με… προίκα το υπέρ της 3-0 του πρώτου αγώνα που έγινε στην Κρακοβία, η Σαχτάρ Ντόνετσκ δεν είχε πρόβλημα να προκριθεί στην ημιτελική φάση του Conference League