Τουλάχιστον εννέα νεκροί σε χιονοστιβάδα στις γαλλικές Άλπεις
Τουλάχιστον εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν και οκτώ τραυματίστηκαν από την πτώση χιονοστιβάδας κοντά στο Σαμονί στις Γαλλικές Άλπεις, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το Reuters. Το Γαλλικό Πρακτορείο μιλά για έξι νεκρούς. Δύο ή τρεις άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται.
Τουλάχιστον εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν και οκτώ τραυματίστηκαν από την πτώση χιονοστιβάδας κοντά στο Σαμονί στις Γαλλικές Άλπεις, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το Reuters.
Δύο Γερμανοί, δύο Ελβετοί και δύο Ισπανοί ορειβάτες έχουν ανασυρθεί νεκροί από τη χιονοστιβάδα. Η εθνικότητα των τριών άλλων θυμάτων δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.
Αυτή είναι η πιο φονική χιονοστιβάδα των τελευταίων ετών στη Γαλλία, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.
Από το Όρος Μοντί, που φτάνει σε ύψος τα 4.465 μέτρα, περνάει μια από τις διαδρομές που οδηγούν στο Λευκό Όρος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η κυβερνητική εκδικητικότητα απέναντι στον Τζαβέντ Ασλάμ
- Τα μηνύματα της νέας παρέμβασης του Κώστα Καραμανλή την Τρίτη
- Δύο νεκροί στη Ρωσία μετά από ουκρανικές επιθέσεις
- Γωγώ Μαστροκώστα: Που θα γίνει η κηδεία – Η επιθυμία της οικογένειάς της
- Τι απάντησε ο Πίτερς για το μέλλον του
- Τα SOS για τη ρύθμιση των χρεών σε 72 δόσεις




