Αρνητικά τα πρόσημα στις αγορές για άλλη μία ημέρα την Πέμπτη
Άλλη μία ημέρα πτώσης κατέγραψαν την Πέμπτη οι μετοχές στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ, με τους επενδυτές ανήσυχους για την πορεία της οικονομίας. Νέα πτώση (για έκτη συνεχόμενη ημέρα) στη Νέα Υόρκη με τον Dow Jones να υποχωρεί 0,18% στις 12.581,75 μονάδες.
Άλλη μία ημέρα πτώσης κατέγραψαν την Πέμπτη οι μετοχές στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ, με τους επενδυτές ανήσυχους για την πορεία της οικονομίας.
Νέα πτώση (για έκτη συνεχόμενη ημέρα) στη Νέα Υόρκη με τον Dow Jones να υποχωρεί 0,18% στις 12.581,75 μονάδες. Στις 1335,66 μονάδες υποχώρησε ο Standard and Poor’s 500 έχοντας πτώση 0,43%.
Ο NASDAQ έκλεισε στις 2.865,87 μονάδες έχοντας και αυτός πτώση 0,77%.
Πτώση 0,99% είχε στο Λονδίνο ο FTSE που διαμορφώθηκε στις 5,608.25 μονάδες ενώ πτωτική ήταν και η πορεία της Φρανκφούρτης όπου ο DAX έκλεισε στις 6,419.35 μονάδες (-0,52%).
Ισχυρές πιέσεις δέχτηκε στο Παρίσι ο CAC40 που διαμορφώθηκε στις 3,135.18 μονάδες με πτώση 1,01%.
Σημειώνεται ότι η μετοχή της αυτοκινητοβιομηχανίας PSA Peugeot Citroen βρέθηκε στα 6,96 ευρώ καταγράφοντας πτώση 2,52%, ιστορικό χαμηλό μετά το ’89. Νωρίτερα την Πέμπτη είχε ανακοινώσει μεγάλο αριθμό απολύσεων.
Πτώση 0,43% και για τον SMI στη Ζυρίχη που διαμορφώθηκε στις 6,147.57 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στην Οινόη – Σε επιφυλακή για αναζωπυρώσεις οι πυροσβεστικές δυνάμεις
- Πίσω στο σπίτι με τους γονείς: Ένδειξη ήττας ή συνετή επιλογή για το μέλλον;
- Συνταγή: Λαζάνια με μανιτάρια και σπανάκι
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Πρόωρος τελικός Πορτογαλία-Ισπανία και μετά ΗΠΑ-Βέλγιο
- Το πανόραμα του Μουντιάλ: Όλες οι διασταυρώσεις και τα δύο πρώτα ζευγάρια των προημιτελικών
- Λάρισα: Συνεχίζεται η δίκη για τα Τέμπη εν αναμονή διορισμού συνηγόρου για κατηγορούμενο
