Πρεμιέρα με ισοπαλία για τον Παναθηναϊκό
Ισόπαλος (1-1) αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός με την Μπραουνσβάιγκ στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι για τη νέα σεζόν. Το σκορ άνοιξε για τη γερμανική ομάδα που αγωνίζεται στη β’ κατηγορία ο Κόρτε στο 68’ έπειτα από αδράνεια της άμυνας του Τριφυλλιού, που ισοφάρισε στο 76' με κεφαλιά του Πετρόπουλου έπειτα από σέντρα ακριβείας του Σπυρόπουλου.
Ισόπαλος (1-1) αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός με την Μπραουνσβάιγκ στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι για τη νέα σεζόν. Το σκορ άνοιξε για τη γερμανική ομάδα που αγωνίζεται στη β’ κατηγορία ο Κόρτε στο 68’ έπειτα από αδράνεια της άμυνας του Τριφυλλιού, που ισοφάρισε στο 76′ με κεφαλιά του Πετρόπουλου έπειτα από σέντρα ακριβείας του Σπυρόπουλου.
Με τους Πράσινους πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους οι νεοαποκτηθέντες Βελάσκες και Σισοκό, όπως και οι νεαροί Δώνης και Κουσίδης, ενώ δεν αγωνίστηκαν λόγω τραυματισμού οι Μπουμσόνγκ, Πάπε Χαμπίμπ Σο, Πίντο, Μαρίνος και ο Κατσουράνης που βρίσκεται σε άδεια.
Παναθηναϊκός: Καρνέζης (46′ Κοτσόλης), Σεϊταρίδης, Ιωαννίδης (46′ Σπυρόπουλος), Βελάσκες, Βύντρα, Βιτόλο, Λαγός (60′ Κουσίδης), Ζέκα (73′ Δώνης), Χριστοδουλόπουλος, Σισοκό, Τοτσέ (57′ Πετρόπουλος).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Just Eat: Λανσάρει βοηθό με τεχνητή νοημοσύνη για παραγγελίες φαγητού
- Γάζα: Δέκα χώρες καλούν το Ισραήλ να επιτρέψει «ανεμπόδιστη» είσοδο της ανθρωπιστικής βοήθειας
- Οι ΗΠΑ παραδίδουν το κατασχεθέν δεξαμενόπλοιο Sophia M στη Βενεζουέλα
- Χούθι: Kάθε επίθεση κατά του Ιράν είναι «κήρυξη πολέμου κατά της Υεμένης» – Θα χτυπήσουμε κάθε αμερικανική βάση
- Μπενφίκα – Ρεάλ Μαδρίτης 4-2: Η έμπνευση του Μουρίνιο με τον τερματοφύλακα έδωσε την πρόκριση (vids)
- Τα γκολ και τα highlights από την 8η αγωνιστική της League Phase του Chapmpions League (vids)
