Πρεμιέρα με ισοπαλία για τον Παναθηναϊκό
Ισόπαλος (1-1) αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός με την Μπραουνσβάιγκ στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι για τη νέα σεζόν. Το σκορ άνοιξε για τη γερμανική ομάδα που αγωνίζεται στη β’ κατηγορία ο Κόρτε στο 68’ έπειτα από αδράνεια της άμυνας του Τριφυλλιού, που ισοφάρισε στο 76' με κεφαλιά του Πετρόπουλου έπειτα από σέντρα ακριβείας του Σπυρόπουλου.
Ισόπαλος (1-1) αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός με την Μπραουνσβάιγκ στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι για τη νέα σεζόν. Το σκορ άνοιξε για τη γερμανική ομάδα που αγωνίζεται στη β’ κατηγορία ο Κόρτε στο 68’ έπειτα από αδράνεια της άμυνας του Τριφυλλιού, που ισοφάρισε στο 76′ με κεφαλιά του Πετρόπουλου έπειτα από σέντρα ακριβείας του Σπυρόπουλου.
Με τους Πράσινους πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους οι νεοαποκτηθέντες Βελάσκες και Σισοκό, όπως και οι νεαροί Δώνης και Κουσίδης, ενώ δεν αγωνίστηκαν λόγω τραυματισμού οι Μπουμσόνγκ, Πάπε Χαμπίμπ Σο, Πίντο, Μαρίνος και ο Κατσουράνης που βρίσκεται σε άδεια.
Παναθηναϊκός: Καρνέζης (46′ Κοτσόλης), Σεϊταρίδης, Ιωαννίδης (46′ Σπυρόπουλος), Βελάσκες, Βύντρα, Βιτόλο, Λαγός (60′ Κουσίδης), Ζέκα (73′ Δώνης), Χριστοδουλόπουλος, Σισοκό, Τοτσέ (57′ Πετρόπουλος).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η συνεργασία των Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Μάρτιν Σκορσέζε θέλει τον «δικηγόρο του διαβόλου» της
- ΗΠΑ: Εκτέλεση θανατοποινίτη στο Τενεσί – Η τρίτη από την αρχή του έτους
- Νίκολιτς: «Ξέρω ότι η νίκη αυτή είναι σημαντική για την ΑΕΚ – Κυριαρχήσαμε»
- Warner Bros: Η πολιτική θα μπορούσε να καθορίσει τη μάχη Netflix εναντίον Paramount
- Ουκρανία: Το «γαϊτανάκι» συνεχίζεται – Τι προβλέπει το αναθεωρημένο σχέδιο Τραμπ
- Τι να προσέχετε για να μην πέσετε θύμα απατεώνων στο διαδίκτυο – Οι οδηγίες της αστυνομίας




