Σε πλήρη συμφωνία με τη Μόναχο έχει φτάσει ο Γρηγόρης Μάκος, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο Μόναχο για τις τελικές διαπραγματεύσεις και τις υπογραφές με τον γερμανικό σύλλογο.
Σε πλήρη συμφωνία με τη Μόναχο έχει φτάσει ο Γρηγόρης Μάκος, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο Μόναχο για τις τελικές διαπραγματεύσεις και τις υπογραφές με τον γερμανικό σύλλογο.
Η ΑΕΚ αναμένεται να εισπράξει το ποσό των 350 χιλιάδων ευρώ, γεγονός που παραπέμπει σε «ξεπούλημα», αφού ο διεθνής ανασταλτικός μέσος είχε αποκτηθεί το 2009 από τον Πανιώνιο έναντι 750 χιλιάδων ευρώ.
Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι ούτε το συγκεκριμένο ποσό θα μπει εξ ολοκλήρου στα ταμεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, αφού στη συμφωνία με τους Νεοσμυρνιώτες υπάρχει και ρήτρα μεταπώλησης της τάξεως του 15-20%, κάτι που σημαίνει ότι ο Πανιώνιος θα εισπράξει 50 με 70 χιλιάδες ευρώ.
Ο 25χρονος αμυντικός μέσος που αποτελεί προσωπική επιλογή του Ράινερ Μάουρερ, γεγονός που αποτέλεσε έξτρα κίνητρο για την απόφασή του να μεταγραφεί σε ομάδα της Β’ Κατηγορίας, αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο 2ετούς διάρκειας με τις απολαβές του να αγγίζουν μαζί με τους πόντους που θα κερδίζει η ομάδα από κάθε ματς τις 300.000 ευρώ.
Η άμυνα του Ολυμπιακού «έπνιξε» τη Φενέρμπαχτσε στην πρώτη περίοδο, με τους Πειραιώτες να παίρνουν προβάδισμα με 12-0, πριν ο Μπιρτς σκοράρει μετά από επτά λεπτά.
Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, μαζί με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, βρίσκονται στο «Τ-Center» για το Final Four της Euroleague και στηρίζουν έμπρακτα την ομάδα μπάσκετ.
Απόλυτη κυριαρχία των οπαδών του Ολυμπιακού στο «T-Center» για τον πρώτο ημιτελικό του Euroleague Final Four 2026! – «Κόκκινη» παράνοια στο γήπεδο του Παναθηναϊκού!
Ο γνωστός Influencer «MK», φορώντας πράσινη μπλούζα πέρασε, μπροστά από κερκίδα με οπαδούς του Ολυμπιακού, λίγο πριν το τζάμπολ του ημιτελικού με τη Φενέρμπαχτσε.