Ιδιοκτήτρια εστιατορίου πέθανε λίγες ώρες αφότου σέρβιρε πρωινό στον Μπαράκ Ομπάμα
Η 70χρονη ιδιοκτήτρια ενός εστιατορίου στο Οχάιο άφησε την τελευταία της πνοή λίγες ώρες αφότου σέρβιρε πρωινό στον Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος περιοδεύει στην περιοχή. H Τζόζεφιν Χάρις, ιδιοκτήτρια του Ann's Place, αισθάνθηκε ζαλάδα και κούραση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου λίγες ώρες αργότερα κατέληξε.
Η 70χρονη ιδιοκτήτρια ενός εστιατορίου στο Οχάιο άφησε την τελευταία της πνοή λίγες ώρες αφότου σέρβιρε πρωινό στον Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος περιοδεύει στην περιοχή.
Όπως μετέδωσε το BBC επικαλούμενο τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, η Τζόζεφιν Χάρις, ιδιοκτήτρια του Ann’s Place, αισθάνθηκε ζαλάδα και κούραση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου λίγες ώρες αργότερα κατέληξε.
Εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου δήλωσε ότι ο πρόεδρος ενημερώθηκε για το συμβάν και εξέφρασε τη λύπη του.
«Λάτρευε τον Ομπάμα» δήλωσε η αδελφή της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βενεζουέλα: Ξεκίνησαν να αποχωρούν οι διασώστες – Κοντά στους 3.000 οι νεκροί από τους σεισμούς
- Με καθυστέρηση το δρομολόγιο του Superferry στη Ραφήνα – Εγκλωβίστηκε η άγκυρα σε συρματόσχοινα
- Μαρία Κίτσου: «Μεγάλωσα κακοποιητικά και από τους δυο μου γονείς»
- Μουντιάλ 2026: Ο Εμπαπέ έχει περισσότερα γκολ σε νοκ άουτ από τρεις πρωταθλήτριες κόσμου και μια Ευρώπης!
- Στις φλόγες λεωφορείο στο αεροδρόμιο Ηρακλείου – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
- Γιατί περνάμε τόσες ώρες με τα smartphones «αγκαλιά»;
- Θερινές εκπτώσεις: Χαμηλές προσδοκίες από τους εμπόρους – Τι ζητούν από την κυβέρνηση
- Σε εξέλιξη η φωτιά στο Ωραιόκαστρο, καίει σε δύο εργοστάσια – Τοξικός καπνός έχει σκεπάσει την περιοχή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-wL3-nvcELpc-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442