Στον τελικό του Γουίμπλεντον Ραντβάσκα και Σερίνα Γουίλιαμς
Η Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα επικράτησε με 2-0 σετ της Γερμανίδας, Αντζελικ Κέρμπερ, στον πρώτο ημιτελικό και έγινε η πρώτη Πολωνή που προκρίνεται στον τελικό του Γουίμπλεντον. Στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό του λονδρέζικο Γκραν Σλαμ, η Σερίνα Γουίλαμς έκαμψε την αντίσταση της Βικτόρια Αζαρένκα χωρίς να χάσει σετ, νικώντας με 6-3, 7-6.
Η Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα επικράτησε με 2-0 σετ της Γερμανίδας, Αντζελικ Κέρμπερ, στον πρώτο ημιτελικό και έγινε η πρώτη Πολωνή που προκρίνεται στον τελικό του Γουίμπλεντον.
Η Ραντβάνσκα πήρε το πρώτο σετ με 6-3 σε 30 λεπτά και το δεύτερο με 6-4, έτσι περιμένει στον τελικό την Σερένα Γουίλιαμς ή την Βικτόρια Αζαρένκα.
Αυτός είναι ο πρώτος τελικός Grand Slam στην καριέρα της 23άχρονης, ενώ παράλληλα γίνεται η πρώτη Πολωνή μετά το 1937 που φτάνει σε τελικό Grand Slam.
Στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό του λονδρέζικο Γκραν Σλαμ, η Σερίνα Γουίλαμς έκαμψε την αντίσταση της Βικτόρια Αζαρένκα χωρίς να χάσει σετ, νικώντας με 6-3, 7-6.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παραιτήθηκε από το ΔΣ της ΕΟΚ ο Γιάννης Μπουρούσης
- Ο Ματ Ντέιμον για την αδελφική φιλία του με τον Μπεν Άφλεκ
- Τεχεράνη κατά Τραμπ: Ο πόλεμος ή θα τελειώσει ή θα κάψει όλη την περιοχή – «Θα τον παγκοσμιοποιήσουμε»
- Τέμπη: Η σύσκεψη της 3ης Μαρτίου και η απόφαση για το μπάζωμα – Στοιχεία που εξέτασε ο εισαγγελέας για την παραπομπή Τριαντόπουλου
- ΒΗΜΑ: Κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το νέο VITA
- ΣΥΡΙΖΑ: «Βγήκαν τα μαχαίρια από τα θηκάρια» μετά την ανεξαρτητοποίηση Φάμελλου




