Στον τελικό του Γουίμπλεντον Ραντβάσκα και Σερίνα Γουίλιαμς
Η Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα επικράτησε με 2-0 σετ της Γερμανίδας, Αντζελικ Κέρμπερ, στον πρώτο ημιτελικό και έγινε η πρώτη Πολωνή που προκρίνεται στον τελικό του Γουίμπλεντον. Στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό του λονδρέζικο Γκραν Σλαμ, η Σερίνα Γουίλαμς έκαμψε την αντίσταση της Βικτόρια Αζαρένκα χωρίς να χάσει σετ, νικώντας με 6-3, 7-6.
Η Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα επικράτησε με 2-0 σετ της Γερμανίδας, Αντζελικ Κέρμπερ, στον πρώτο ημιτελικό και έγινε η πρώτη Πολωνή που προκρίνεται στον τελικό του Γουίμπλεντον.
Η Ραντβάνσκα πήρε το πρώτο σετ με 6-3 σε 30 λεπτά και το δεύτερο με 6-4, έτσι περιμένει στον τελικό την Σερένα Γουίλιαμς ή την Βικτόρια Αζαρένκα.
Αυτός είναι ο πρώτος τελικός Grand Slam στην καριέρα της 23άχρονης, ενώ παράλληλα γίνεται η πρώτη Πολωνή μετά το 1937 που φτάνει σε τελικό Grand Slam.
Στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό του λονδρέζικο Γκραν Σλαμ, η Σερίνα Γουίλαμς έκαμψε την αντίσταση της Βικτόρια Αζαρένκα χωρίς να χάσει σετ, νικώντας με 6-3, 7-6.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φάμελλος: Η «ανάπτυξη» του Μητσοτάκη δεν φτάνει ποτέ στην τσέπη των εργαζόμενων – Δεν θα συνηγορήσουμε στον εμπαιγμό της ΝΔ
- BHMA: Έρχεται την Κυριακή με συναρπαστικές προσφορές
- Αίγιο: Μυστήριο με τα ηρεμιστικά χάπια που εντοπίστηκαν στο σπίτι του διπλού φονικού – Που στρέφονται οι έρευνες
- Επίσημο: Ανανέωσε στον ΠΑΟΚ ο Ταϊρί
- Άγρια κόντρα Γεωργιάδη – Κωνσταντοπούλου για την εμπρηστική επίθεση στην Θεσσαλονίκη
- Φωτιά στον Βαθύλακκο Θεσσαλονίκης – Επιχειρούν εναέρια

