Φρουρούμενος στο ΑΧΕΠΑ για τους επόμενους πέντε μήνες ο Σάββας Ξηρός
Πεντάμηνη διακοπή της κράτησης του Σάββα Ξηρού, ο οποίος έχει καταδικαστεί για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη» αποφάσισε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά. Ο Σάββας Ξηρός θα νοσηλεύεται φρουρούμενος στο ΑΧΕΠΑ, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.
Πεντάμηνη διακοπή της κράτησης του Σάββα Ξηρού, ο οποίος έχει καταδικαστεί για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη» αποφάσισε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά.
Ο Σάββας Ξηρός θα νοσηλεύεται φρουρούμενος στο ΑΧΕΠΑ και σύμφωνα με πληροφορίες, θα ακολουθήσει αίτηση οριστικής αποφυλάκισής του.
Όπως έχει κάνει γνωστό η συνήγορός του, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του, ο Σ.Ξηρός αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας με ολική απώλεια όρασης στο ένα μάτι και μερική στο άλλο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιαπωνία: Η τραγική ειρωνεία με το εμπορικό κέντρο Aeon – Ο σεισμός, η έκρηξη και το φονικό 2016
- Διέρρευσαν τηλέφωνα και email των Αντζελίνα Τζολί, Τζένιφερ Λόρενς και Ρόμπερτ Ντε Νίρο – Πώς έγινε;
- ‘Εσοδα ρεκόρ η Ρεάλ Μαδρίτης – Πάνω από 1,2 δισ. ευρώ στα ταμεία της
- Σύρος: Tα δραματικά δευτερόλεπτα πριν από τη δολοφονία της 42χρονης διασώστριας – Τι ερευνούν οι Αρχές
- Δυτική Όχθη: Ισραηλινοί έποικοι ιδρύουν νέο οικισμό – Κατεδαφίζονται σπίτια Παλαιστινίων και δεσμεύεται γη
- Champions League: Τα δεδομένα για Ολυμπιακό και ΑΕΚ στα πλέι οφ
