Ακόμη ένα κρούσμα ντόπινγκ έρχεται να συγκλονίσει τον κόσμο του ελληνικού στίβου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το α' δείγμα Έλληνα αθλητή βρέθηκε θετικός στην ουσία στανοζολόλη, η οποία είχε απασχολήσει έντονα τον παγκόσμιο αθλητισμό το 1988, όταν είχε πιαστεί ντοπέ ο Καναδός σπρίντερ Μπεν Τζόνσον.
Ακόμη ένα κρούσμα ντόπινγκ έρχεται να συγκλονίσει τον κόσμο του ελληνικού στίβου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το α’ δείγμα Έλληνα αθλητή βρέθηκε θετικός στην ουσία στανοζολόλη, η οποία είχε απασχολήσει έντονα τον παγκόσμιο αθλητισμό το 1988, όταν είχε πιαστεί ντοπέ ο Καναδός σπρίντερ Μπεν Τζόνσον.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το θετικό δείγμα ανήκει στον ακοντιστή Γερβάσιο Φιλιππίδη και προέκυψε από τον αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποιεί το ΕΣΚΑΝ στους αθλητές της ολυμπιακής ομάδας μετά από παραγγελία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.
Ο Γ. Φιλιππίδης είχε αγωνιστεί πριν από λίγες ημέρες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ελσίνκι αλλά δεν είχε καταφέρει να προκριθεί στον τελικό.
Ο Νίκολιτς μίλησε με συγκίνηση για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον αείμνηστο Ντούσαν Βουγιόσεβιτς, αποθεώνοντας δύο από τις σημαντικότερες μορφές της σερβικής μπασκετικής σχολής
Με ηγέτη τον Χρήστο Τζόλη (γκολ και ασίστ) η ομάδα του Ιβάν Λέκο αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 στην έδρα της Μαλίν και κατέκτησε το βελγικό πρωτάθλημα, με... διάλειμμα ενός έτους,