Τρίτη 21 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Ναόμι Γουότς ως Πριγκίπισσα Νταϊάνα: η πρώτη επίσημη φωτογραφία!

Η Ναόμι Γουότς ως Πριγκίπισσα Νταϊάνα: η πρώτη επίσημη φωτογραφία!

Η πρώτη επίσημη φωτογραφία της Ναόμι Γουότς ως Πριγκίπισσα Νταϊάνα κυκλοφόρησε και η ομοιότητα είναι εκπληκτική! Η πρώτη φωτογραφία της Αμερικανίδας ηθοποιού Naomi Watts/Ναόμι Γουότς που δημοσιεύτηκε στο news.sky.com ως πριγκίπισσα Νταϊάνα. Η Naomi Watts πρωταγωνιστεί στην ταινία Unlawfull Killing (με προηγούμενο τίτλο Caught in Flight), που ιστορεί την φημολογούμενη μυστική σχέση της πριγκίπισσας Νταϊάνα […]

Η πρώτη επίσημη φωτογραφία της Ναόμι Γουότς ως Πριγκίπισσα Νταϊάνα κυκλοφόρησε και η ομοιότητα είναι εκπληκτική!
naomiwattsasprincessDiana
Η πρώτη φωτογραφία της Αμερικανίδας ηθοποιού Naomi Watts/Ναόμι Γουότς που δημοσιεύτηκε στο news.sky.com ως πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Η Naomi Watts πρωταγωνιστεί στην ταινία Unlawfull Killing (με προηγούμενο τίτλο Caught in Flight), που ιστορεί την φημολογούμενη μυστική σχέση της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον καρδιοχειρούργο Hasnat Kahn. Την ταινία που αναμένεται στις αίθουσες το 2013 σκηνοθετεί ο Oliver Hirschbiegel (γνωστός για τα Five Minutes of Heaven, THe Invasion, Η Πτώση, Daw Experiment κ.λ.π.) και εκτός από την Naomi Watts παίζουν οι Naveen Andrews, Douglas Hodge και Juliet Stevenson.


Η ταινία παρακολουθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα στα δύο τελευταία χρόνια της ζωής της. Η Νταϊάνα σκοτώθηκε το 1997, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, ύστερα από καταδίωξη από παπαράτσι.

«Νιώθω μεγάλη τιμή και ενθουσιασμό που υποδύομαι μια τόσο αξιόλογη γυναίκα, με τόσο προφανή και θετική επίδραση σε τόσους τομείς!» δηλώνει η Ναόμι Γουότς, σχετικά με τον ρόλο.

Ναόμι Γουότς/Naomi Watts

Η Ναόμι Γουότς γεννήθηκε το 1968 στην Αγγλία αλλά μετακόμισε στην Αυστραλία σε ηλικία 14 ετών, όπου και ξεκίνησε μαθήματα υποκριτικής.
Το 1991 ανέλαβε τον πρώτο της μεγάλο ρόλο στην ταινία “Flirting”, όπου συμπρωταγωνιστούσε με την Νικόλ Κίντμαν. Κέρδισε την προσοχή όλων το 2001, με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία-γρίφο «Οδός Μαλχόλαντ» του Ντέιβιντ Λιντς, και τη διεθνή καταξίωση το 2003 με την σπαρακτική της ερμηνεία στα «21 Γραμμάρια», για την οποία ήταν υποψήφια για Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου και κέρδισε το βραβείο κοινού στο Φεστιβάλ Βενετίας.

Η πρώτη της μεγάλη εισπρακτική επιτυχία ήρθε με την συμμετοχή της στο θρίλερ του Γκορ Βερμπίνσκι «The Ring», βασισμένο στο ομώνυμο θρυλικό ασιατικό θρίλερ. Το βιογραφικό της περιλαμβάνει επίσης τις ταινίες «Le Divorce», μια ταινία των Μέρτσαντ-Άιβορι, «Το Νόημα της Ζωής και Πώς να το Χάσετε» με τους Ντάστιν Χόφμαν και Τζουντ Λο, «Δε Μένουμε Πια Εδώ», «King Kong» του Πίτερ Τζάκσον, «Βαμμένο Πέπλο” με τον Έντουαρτ Νόρτον, “Επικίνδυνες Υποσχέσεις” του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, “Funny Games” του Μίκαελ Χάνεκε, “The International” με τον Κλάιβ Όουεν, “Mother and Child” του Ροντρίγκο Γκαρσία και “You Will Meet a Tall Dark Stranger” του Γούντι Άλεν.

Προσεχώς θα τη δούμε στο θρίλερ “Dream House” του Τζιμ Σέρινταν, δίπλα στον Ντάνιελ Κρεγκ, στο δράμα “The Impossible”, δίπλα στον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, καθώς και στην ταινία “Blonde”, όπου θα υποδύεται την Μέριλιν Μονρόε.

Διαβάστε επίσης
Formula 1 και «Σκοτεινός Ιππότης» στο Grand Prix
Η Εποχή των Παγετώνων 4: ο Χορός των Ηπείρων (3D)
Ο Δικτάτορας: κερδίστε προσκλήσεις
«Παράλληλες»…προβολές
Ξαφνικά Φέτος το Καλοκαίρι: Cine Δεξαμενή
Ο «Ταξιτζής» του Σκορσέζε σε DCP στην Ταινιοθήκη – προσκλήσεις
The Gangster Squad: η αφρόκρεμα του αμερικανικού σινεμά σε μία γκανγκστερική ταινία!

Δείτε όλες τις ταινίες, στις οποίες έχει συμμετάσχει η ηθοποιός Naomi Watts, από την αρχή της καριέρας της ως σήμερα στο Home Cinema/in.gr.

Sports in

Μίχαλ Ζεβλάκοφ στο in: «Ξεκινά μια νέα μεγάλη εποχή για τον Ολυμπιακό – Χάρηκα πολύ με την πορεία της ομάδας»

Ο παλαίμαχος αμυντικός του Ολυμπιακού, Μίχαλ Ζεβλάκοφ μίλησε στο in για τον τελικό του Confernece League κι έστειλε μήνυμα στους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 21 Μαϊου 2024