Ένα αγαπημένο προϊόν, η Χλωρίνη KLINEX γιορτάζει σήμερα 60 χρόνια παρουσίας στα νοικοκυριά της Ελλάδας.

Χάρη στην καθαριστική, λευκαντική και απολυμαντική της δύναμη, η KLINEX προσφέρει ασφάλεια και προστασία σε κάθε σπίτι. Παράλληλα, ως προϊόν που παράγεται στην Ελλάδα, στηρίζει την οικονομία και τη βιομηχανική ανάπτυξη της χώρας μας.

Εξήντα χρόνια τώρα, κάθε φιάλη ΚLINEX κλείνει μέσα της τη γνώση και τη φροντίδα των ειδικών της, προσφέροντας διαχρονικά την ίδια αδιαπραγμάτευτη ποιότητα που πιστοποιείται από την παραγωγή μέχρι το ράφι.

Κάθε μέρα προστατεύουμε το σπίτι μας με KLINEX, για να απολαμβάνουμε με ασφάλεια και σιγουριά κάθε επιφάνεια του σπιτιού μας που αγγίζουμε, πάνω στην οποία τρώμε, διασκεδάζουμε, δημιουργούμε. Γιατί το σπίτι μας είναι οι στιγμές μας, η οικογένειά μας, οι άνθρωποί μας, ό,τι πολυτιμότερο έχουμε.

Το σπίτι μας, δηλαδή, είμαστε εμείς. Γι’ αυτό, 60 χρόνια τώρα, επιλέγουμε και εμπιστευόμαστε την KLINEX.

Εξήντα χρόνια τώρα, τα προϊόντα KLINEX καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες καθαριότητας, λεύκανσης και απολύμανσης, και δίνουν εξειδικευμένες λύσεις για όλους τους χώρους και τις επιφάνειες του σπιτιού.

Η οικογένεια των προϊόντων KLINEX σήμερα
Από το 1951, που πρωτοεμφανίζεται η χλωρίνη στην ελληνική αγορά, βρίσκεται πάντα στο πλευρό της ελληνίδας νοικοκυράς, απαντώντας σε κάθε ανάγκη της για “λευκότερα λευκά” αλλά και για μοναδική υγιεινή καθαριότητα σε όλο το σπίτι.

Σήμερα, τα μέλη της οικογένειας KLINEX αποτελούν τον πολύτιμο βοηθό της ελληνίδας νοικοκυράς, τόσο στα καθημερινά προβλήματα καθαριότητας και απολύμανσης του σπιτιού, όσο και στις πιο απαιτητικές και εξειδικευμένες ανάγκες καθαριότητας και απολύμανσης συγκεκριμένων χώρων στο σπίτι. Ακόμη και η αλλαγή των καταναλωτικών αναγκών λόγω του απαιτητικού σύγχρονου τρόπου ζωής καλύπτεται από εύχρηστα και αποτελεσματικά προϊόντα KLINEX.

Υποδεχθείτε την οικογένεια προϊόντων KLINEX:

 • Για τη γενική καθαριότητα & απολύμανση, κυκλοφορεί η σειρά των προϊόντων Χλωρίνη KLINEX (λεπτόρρευστη & παχύρρευστη), που «καθαρίζουν & απολυμαίνουν» όλο το σπίτι.
 • Στα λευκαντικά ρούχων, η KLINEX καινοτόμος έφερε την επανάσταση στη λεύκανση των ρούχων στο πλυντήριο, με τη Χλωρίνη KLINEX Advance, τη νέα γενιά Χλωρίνη ειδικά σχεδιασμένη για χρήση στο πλυντήριο των ρούχων.
 • Στο χώρο της τουαλέτας, μια ολοκληρωμένη πρόταση από την KLINEX, η οποία αποτελείται από το KLINEX WC Gel, για αξεπέραστη αφαίρεση αλάτων, απολύμανση και αρωματισμό της τουαλέτας, καθώς και το KLINEX WC Μπλοκ με ενεργό χλώριο. Δεν πρόκειται απλά για ένα αρωματικό Μπλοκ, αλλά περιέχει και καθαριστικούς παράγοντες, που καθαρίζουν σε βάθος και απολυμαίνουν τη λεκάνη, κάθε φορά που τραβάμε το καζανάκι.
 • Στο χώρο του Μπάνιου, το KLINEX Spray «Ενάντια στα Άλατα» εξασφαλίζει υγιεινή καθαριότητα, απομακρύνοντας τα άλατα από το χώρο του μπάνιου, ενώ το νέο μέλος της σειράς sprays 4 σε 1 ΜΠΑΝΙΟ προσφέρει 100% απομάκρυνση αλάτων, εξουδετέρωση του 99,9% των βακτηριδίων με υπέροχο άρωμα φρεσκάδας.
 • Τα αντιβακτηριδιακά υγρά Πανάκια KLINEX παρέχουν στην εργαζόμενη Ελληνίδα νοικοκυρά υγιεινά καθαρές επιφάνειες σε όλο το σπίτι, εύκολα και γρήγορα.
 • Το spray KLINEX «Χλωρίνη Πολλαπλών Χρήσεων» καθαρίζει όλες τις επιφάνειες και απολυμαίνει με ένα ψέκασμα.  
 • Το Αποφρακτικό KLINEX αποφράσσει και απολυμαίνει σωληνώσεις, μέσα σε 15 μόλις λεπτά.  
 • Τα KLINEX Sprays 4 σε 1 καθαρίζουν σε βάθος και απολυμαίνουν τις επιφάνειες που πλένονται, είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση, χάρη στην ειδική σύνθεση χωρίς ενεργό χλώριο και με αντιβακτηριδιακή δράση. 

Κάποια ακόμη στοιχεία για τα προϊόντα KLINEX

 • Η Χλωρίνη KLINEX είναι η Νο 1 μάρκα με ενεργό χλώριο στις προτιμήσεις των καταναλωτών.
 • Παράγεται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους αλλά και τις πιο φιλικές προς το περιβάλλον, πιστοποιημένες κατά τα αντίστοιχα πρότυπα ποιότητας, ασφάλειας περιβάλλοντος και ασφάλειας στην εργασία, ISO 9001, 14000 και 18000, από τη πρώτη ύλη μέχρι το τελικό προϊόν.
 •  Είναι η μόνη που φιλτράρεται πολλαπλά κατά τη διαδικασία παραγωγής για σταθερά άριστη ποιότητα σε κάθε μπουκάλι.  
 • Με συνεχή δειγματοληπτικό έλεγχο από τη παραγωγή μέχρι το ράφι για να φτάνει στο καταναλωτή στην ίδια άριστη ποιότητα με αυτή της πιστοποιημένης παραγωγής  
 • Όλα τα απολυμαντικά προϊόντα Χλωρίνη KLINEX έχουν εγκριθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων για την απολυμαντική τους χρήση, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Ξένη δημοσίευση