Πάτησε κορυφή η Νίκη Βόλου με νίκη επί της Ζακύνθου
Η Νίκη Βόλου ήταν η ευνοημένη της 4ης ημέρας των πλέι οφ στη Γ' Εθνική κατηγορία (Football League 2). Το συγκρότημα της Μαγνησίας επικράτησε 3-2 της Ζακύνθου στο «Π. Μαγουλάς». Στο άλλο ματς της ημέρας, ο Οικονόμος έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με τον Πανηλειακό.
Η Νίκη Βόλου ήταν η ευνοημένη της 4ης ημέρας των πλέι οφ στη Γ’ Εθνική κατηγορία (Football League 2).
Το συγκρότημα της Μαγνησίας επικράτησε 3-2 της Ζακύνθου στο «Π. Μαγουλάς», χάρη στα τέρματα των Πουλάκου (12′, 34′ πέναλτι) και Λαζαρίδη (18′). Τα τέρματα των φιλοξενουμένων σημείωσαν οι Γεωργίου (5′) και Τεπετός (88′).
Στο άλλο ματς της ημέρας, ο Οικονόμος έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με τον Πανηλειακό. Για την ομάδα της Τσαριτσάνης σκόραρε ο Παλάσκας στο 45΄, ενώ για τους γηπεδούχους ισοφάρισε ο Μακρίδης στο 59΄.
Τα αποτελέσματα της 4ης ημέρας των πλέι οφ:
Πανηλειακός-Οικονόμος Τσαριτσάνης 1-1
Νίκη Βόλου-Ζάκυνθος 3-2
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3 αγώνες)
1. Νίκη Βόλου 9
2. Οικονόμος Τσαριτσάνης 8
3. Πανηλειακός 5
4. Ζάκυνθος 2
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τον θάνατο ενός διοικητή εφέδρων στο νότιο Λίβανο
- Ο Γκαλιμπάφ μίλησε για τον έλεγχο του Ορμούζ και για την κρίση που παραλίγο να τορπιλίσει τις διαπραγματεύσεις
- Κυπελλούχος Ισπανίας η Ρεάλ Σοσιεδάδ, νίκησε την Ατλέτικο σε έναν δραματικό τελικό (vids)
- Προσομοιωτές F-16 και F-35 και εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας της Πολεμικής Αεροπορίας στην Άμφισσα
- Το Ισραήλ κατεδαφίζει κτίρια – ανάμεσά τους σχολείο – στο νότιο Λίβανο
- Ο τελευταίος που είδε ζωντανό και μίλησε με τον Αλέκο Δασκαλάκη πριν τη μοιραία διαδρομή – Νέες πληροφορίες στο φως


