Συντάντηση Πετρόπουλου-Παναθηναϊκού σε καλό κλίμα
Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τον εκπρόσωπο του Αντώνη Πετρόπουλου, Γιάννη Γλυκό.
Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τον εκπρόσωπο του Αντώνη Πετρόπουλου, Γιάννη Γλυκό.
Όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με την οποία ο Έλληνας επιθετικός θα παραμείνει στο «τριφύλλι» μέχρι τον Ιούνιο του 2015.
Η πλευρά του ποδοσφαιριστή ζήτησε μια μικρή προθεσμία λίγων ημερών προκειμένου να απαντήσει, όμως φαίνεται πως ο Πετρόπουλος θα πει το «ναι» και θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την πράσινη φανέλα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Έρευνα της Αντιτρομοκρατικής στο σπίτι του τέταρτου συλληφθέντα για τη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα
- Συναγερμός για φωτιά σε δασική έκταση στα Βίλια
- Αυτόνομη πρόσβαση σε 4 παραλίες του Δήμου Κορινθίων
- Η Μοντερέι του Αλμέιδα δίνει 8 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ για τον Πινέδα
- Καστοριά: Αποκάλεσε «χοντρή» την ανιψιά της και συνελήφθη για body shaming
- «Super Paradise» – Η ιστορία της Μυκόνου σε μια νέα κινηματογραφική προβολή στην Αθήνα



