Τρεις αστυνομικοί νεκροί σε ανταλλαγή πυρών στο αεροδρόμιο του Μεξικού
Τρεις αστυνομικοί σκοτώθηκαν σε ανταλλαγή πυροβολισμών στο διεθνές αεροδρόμιο της Πόλης του Μεξικού. Το αιματηρό περιστατικό συνέβη όταν η ομοσπονδιακή αστυνομία προσπάθησε να ελέγξει δύο ύποπτους για λαθρεμπόριο ναρκωτικών.
Τρεις αστυνομικοί σκοτώθηκαν σε ανταλλαγή πυροβολισμών στο διεθνές αεροδρόμιο της Πόλης του Μεξικού.
Το αιματηρό περιστατικό συνέβη όταν η ομοσπονδιακή αστυνομία προσπάθησε να ελέγξει δύο ύποπτους για λαθρεμπόριο ναρκωτικών.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι δύο ύποπτοι φορούσαν στολές της αστυνομίας και άνοιξαν πυρ όταν είδαν ότι είχαν εντοπιστεί.
Οι επιβάτες αναζήτησαν καταφύγιο, όταν οι δράστες άνοιξαν πυρ στην τραπεζαρία του αεροδρομίου.
Δύο αστυνομικοί έχασαν τη ζωή τους επί τόπου, ενώ ένας τρίτος με πολλαπλά τραύματα πέθανε στο νοσοκομείο. Οι δράστες διέφυγαν.
Το διεθνές αεροδρόμιο της πόλης του Μεξικού χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο από τα καρτέλ για την μεταφορά ναρκωτικών σε άλλες χώρες.
Το 2011, κατασχέθηκαν από τις Αρχές 90 κιλά κοκαΐνης ενώ το 2012 ο αριθμός αυτός έχει φτάσει ήδη τα 200 κιλά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό
- «Δικάζει» η Κρίστεν Στιούαρτ: Ο Μπράντο παρουσιάζεται σαν ήρωας – Αν μια γυναίκα έκανε το ίδιο, θα την έτρωγαν ζωντανή
- Σχέσεις: Κρύο καιρός για δύο, αλλά προσοχή στην επιστροφή στον πρώην
- O χάρτης των νέων μισθών από το 2026
- Μεταξύ πραξικοπημάτων, ξένων πατρώνων και τζιχαντιστών – Το Σαχέλ ως νέο παγκόσμιο επίκεντρο της τρομοκρατίας
- Economist: «Σκαρφαλώνοντας» τη λίστα με την «οικονομία της χρονιάς» – Η πρωταθλήτρια, οι χαμένοι και η θέση της Ελλάδας
- A.I. Βασίλης; Η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει τα χριστουγεννιάτικα δώρα, καθώς οι αγοραστές στρέφονται στα chatbots



