Το τελευταίο σφύριγμα του Euro 2012 αναμένει η Ουκρανία για τη δίκη της Τιμοσένκο
Μία ακόμα αναβολή πήρε η δίκη της πρώην πρωθυπουργού της Ουκρανίας, η οποία αντιμετωπίζει κατηγορίες για διαφθορά. Οι Αρχές αποφάσισαν να περιμένουν τη λήξη του Euro 2012, το οποίο απέκτησε και πολιτικές προεκτάσεις εντός Ευρώπης, προτού επαναληφθεί η δίκη, στις 12 Ιουλίου.
Μία ακόμα αναβολή πήρε η δίκη της πρώην πρωθυπουργού της Ουκρανίας, η οποία αντιμετωπίζει κατηγορίες για διαφθορά. Οι Αρχές αποφάσισαν να περιμένουν τη λήξη του Euro 2012, το οποίο απέκτησε και πολιτικές προεκτάσεις εντός Ευρώπης, προτού επαναληφθεί η δίκη, στις 12 Ιουλίου.
Η ίδια η Τιμοσένκο θεωρεί πολιτική τη δίωξή της, ενώ πολλοί ηγέτες της Ευρώπης αρνήθηκαν να μεταβούν στην Ουκρανία για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, εξαιτιάς των συνθηκών κράτησής της.
Μία από τις δύο δίκες, για φοροδοαφυγή αναβλήθηκε χωρίς να υπάρχει νέα ημερομηνία, ενώ η δίκη για διαφθορά (στο Εφετείο) θα γίνει στις 12 Ιουλίου.
Πρωτόδικα η πρώην πρωθυπουργός καταδικάστηκε σε κάθειρξη επτά ετών.
Πριν από λίγες εβδομάδες μεταφέρθηκε σε κλινική, όπου την εξετάζουν Γερμανοί γιατροί για προβλήματα στη μέση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]
- Στράτος Φαναράς: Δεν υπάρχουν κρυφές δημοσκοπήσεις, υπάρχουν δημοσκοπήσεις που δεν δημοσιεύονται
- «Κοινωνία Ώρα MEGA»: Σταθερό ραντεβού με την ενημέρωση και το καλοκαίρι
- Διευκόλυνση πρόσβασης σε παραλίες για ανθρώπους με κινητικές δυσκολίες από τον Δήμο Παγγαίου
- Δύο συλλήψεις για τον εμπρησμό στη Marfin το 2010
- ΕΛΑΣ: Ο Αδωνισμός, είναι η πολιτική φιλοσοφία Μητσοτάκη και το τελευταίο καταφύγιό του
- Ποιος είναι ο φορ που θέλει η Λιόν για τη θέση του Γιάρεμτσουκ (vid)
- Παναγιώτης Νέστορας: «Το μόνο που έχω να ρωτήσω είναι γιατί τόσο μίσος, ποιοι είναι πίσω από τους εκτελεστές»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)







![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-315x220.webp)













































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442