Δύο μέρες πριν από την ημιτελικό της Πέμπτης ανάμεσα στην Ιταλία και στη Γερμανία, ο Εμάνουελ Νόιερ έριξε λάδι στη φωτιά και όπως φαίνεται το… ντέρμπι άρχισε νωρίτερα. Ο Γερμανός γκολκίπερ τόνισε ότι η Γερμανία είναι ανώτερη ομάδα από τους Ατζούρι και ότι τα Πάντσερ θα πάρουν την πρόκριση.
«Η Γερμανία είναι ανώτερη από την Ιταλία. Το ρόστερ που έχουμε μας επιτρέπει να κάνουμε αλλαγές, χωρίς αυτό να επηρεάζει στην συνολική απόδοση μας. Όποιος ποδοσφαιριστής και αν περάσει στο γήπεδο, το επίπεδο της ομάδας παραμένει το ίδιο υψηλό», δήλωσε ο Γερμανός γκολκίπερ.
Σε ότι αφορά το πέναλτι του Αντρέα Πίρλο στον προημιτελικό με την Αγγλία, ο Νόιερ δήλωσε: «Μπορώ να κρίνω αυτό το πέναλτι σαν τερματοφύλακας. Και έχω να πω πως δεν είναι ότι καλύτερο να δέχεσαι ένα τέτοιο γκολ».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.