Μείωση φόρων στα καύσιμα ζητούν οι εταιρίες εμπορίας από την κυβέρνηση
Την επανεξέταση της φορολογίας στα καύσιμα, με μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης και του ΦΠΑ, ώστε να τονωθεί η ζήτηση και να λειτουργήσει ως μοχλός ανάπτυξης, ζητεί από την κυβέρνηση ο Σύνδεσμος Εταιριών Εμπορίας Πετρελαιοειδών.
Την επανεξέταση της φορολογίας στα καύσιμα, με μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης και του ΦΠΑ, ώστε να τονωθεί η ζήτηση και να λειτουργήσει ως μοχλός ανάπτυξης, ζητεί από την κυβέρνηση ο Σύνδεσμος Εταιριών Εμπορίας Πετρελαιοειδών.
Σε ανακοίνωσή του την Δευτέρα, ο Σύνδεσμος εύχεται στη νέα κυβέρνηση καλή επιτυχία στα δύσκολα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα και δηλώνει ότι, όπως πάντα, θα είναι δίπλα στην Πολιτεία με συγκεκριμένες, τεκμηριωμένες και εφαρμόσιμες προτάσεις για ενέργειες ή και νομοθετικές ρυθμίσεις.
Εκτός από τη μείωση των φόρων, ο Σύνδεσμος ζητεί ακόμα την πιστή εφαρμογή του υφιστάμενου νομικού πλαισίου και τη λήψη μέτρων για την πάταξη των φαινομένων λαθρεμπορίας και κάθε μορφής παραεμπορίας.
Επίσης, ο Σύνδεσμος τονίζει την ανάγκη προώθησης των μεταρρυθμίσεων και διαρθρωτικών αλλαγών που έχει ανάγκη η χώρα, ώστε να λειτουργεί η αγορά σε συνθήκες ελεύθερης οικονομίας και υγιούς ανταγωνισμού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιορτή της Μητέρας: Η Μελάνια Τραμπ για το γιο της Μπάρον, τη μητέρα της και οι συμβουλές μητρότητας
- Απόδοση στο σχολείο και οικονομικοί πόροι – Το χάσμα είναι ζήτημα κοινωνικού περιβάλλοντος
- Ανδρουλάκης για Δημητριάδη: Ο «εθνικός ωτακουστής» κάνει μαθήματα υψηλής πολιτικής, αντί να λογοδοτήσει
- Χανταϊός σε κρουαζιερόπλοιο: Ξεκίνησε η απομάκρυνση των επιβατών του MV Hondius που βρισκόταν σε καραντίνα
- Γεωργία: Η πενταετία που «εξαϋλώθηκε» το αγροτικό εισόδημα
- Το ξέσπασμα της μητέρας του Τσιτσιπά: «Η Μπαντόσα ήταν βάρος για τον Στέφανο»



