Ενδιαφέρον της Μαρσέιγ για Τζιμπούρ και Μπελούτσι για Ολυμπιακό
Για ενδιαφέρον αλλά και προσέγγιση της Μαρσέιγ στον Ραφίκ Τζιμπούρ κάνει λόγο ο γαλλικός Τύπος. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Γαλλία, ο αθλητικός διευθυντής των Μασσαλών, Ζοζέ Ανιγκό ήρθε σε επαφή με τον 27χρονο επιθετικό του Ολυμπιακού στο τελευταίο παιχνίδι της Αλγερίας με την Γκάμπια. Εν τω μεταξύ, ο Φερνάντο Μπελούτσι παραδέχθηκε ότι θα τον ενδιέφερε η επιστροφή του στο Λιμάνι, μολονότι ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κάνει ακόμα συζητήσεις με την Πόρτο σχετικά με το μέλλον του στην πορτογαλική ομάδα.
Για ενδιαφέρον αλλά και προσέγγιση της Μαρσέιγ στον Ραφίκ Τζιμπούρ κάνει λόγο ο γαλλικός Τύπος. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Γαλλία, ο αθλητικός διευθυντής των Μασσαλών, Ζοζέ Ανιγκό ήρθε σε επαφή με τον 27χρονο επιθετικό του Ολυμπιακού στο τελευταίο παιχνίδι της Αλγερίας με την Γκάμπια.
«Περίμενε και θα κάνουμε την πρόταση, αλλά όχι γρήγορα. Πρέπει πρώτα να δώσουμε παίκτες» φέρεται να ανέφερε ο παράγοντας των Γάλλων.
Αν τελικά ο 27χρονος παίκτης αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Ελλάδας, τότε εκτιμάται ότι ο Ολυμπιακός θα εξετάσει την περίπτωση του Μάρκους Ρόζενμπεργκ, ο οποίος είχε απασχολήσει τους ερυθρόλευκους και τον Ιανουάριο.
Εν τω μεταξύ, ο Φερνάντο Μπελούτσι παραδέχθηκε ότι θα τον ενδιέφερε η επιστροφή του στο Λιμάνι, μολονότι ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κάνει ακόμα συζητήσεις με την Πόρτο σχετικά με το μέλλον του στην πορτογαλική ομάδα.
Ειδικότερα, ο Αργεντινός άσος δήλωσε στην εφημερίδα «Πρωταθλητής»:
«Είμαι στα μέρη μου για διακοπές και περιμένω και εγώ να δω τι θα γίνει. ‘Εχω συμβόλαιο με την Πόρτο αλλά θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα όσον αφορά το μέλλον μου στην ομάδα.
» Θα μιλήσει μαζί τους ο μάνατζερ μου και θα δούμε. Δεν ξέρω κάτι για τον Ολυμπιακό. Δεν μου έχει πει κανείς κάτι σχετικά με ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.
» Αν η Πόρτο δεν με θέλει και με προσεγγίσει ο Ολυμπιακός, σίγουρα θα ήθελα να επιστρέψω. Δεν έχω ξεχάσει τις όμορφες στιγμές που πέρασα σε αυτή την ομάδα. Πάντα ήταν είναι και θα είναι στην καρδιά μου ο Ολυμπιακός είτε φορέσω τη φανέλα του είτε όχι.
» Μακάρι να έρθουν έτσι τα πράγματα και να ξαναπαίξω στον Ολυμπιακό αλλά όπως είπα πριν είμαι παίκτης της Πόρτο, έχω συμβόλαιο και για να γίνει κάτι θα πρέπει να συμφωνήσουν οι ομάδες. Εγώ είμαι πάντα ανοικτός για τον Ολυμπιακό».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Έλον Μασκ: Σάλος με σχόλιο του μεγιστάνα για 19χρονη που κινδύνευε με απέλαση
- Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με το Μαρούσι πριν τον Ολυμπιακό – Τα δεδομένα στο τριφύλλι με τη γρίπη Α
- Τρίγωνα, κάλαντα και καρφιά: Οι χριστουγεννιάτικες ευχές της Μπρίτνεϊ Σπίαρς έσταζαν φαρμάκι
- Είναι τελικά κοντά η συμφωνία για την Ουκρανία; Οι δύσκολες πραγματικότητες
- Plan Your Getaways: Long Weekends and Holidays in Greece for 2026
- Νεκρός άνδρας που παρασύρθηκε από συρμό του Προαστιακού στα Άνω Λιόσια
- Μεγάλη αγωνία στους Νάγκετς: Ο Γιόκιτς τραυματίστηκε και αποχώρησε κουτσαίνοντας (vid)
- Κρήτη: «Ελπίζουμε να είναι ζωντανός» – Τι λένε οι γονείς του 33χρονου γιατρού που έχει εξαφανιστεί
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/michael-chere-PV8dauzbvtA-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442