Με αυτοπεποίθηση, ενότητα και αγώνα θα παραμείνουμε στο ευρώ, είπε ο Π.Καμμένος
Στη Ζαρίφειο Παιδαγωγική Ακαδημία στην Αλεξανδρούπολη άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα νωρίς το πρωί της Κυριακής ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. Σε δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά και στέλνοντας μήνυμα τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη είπε: «Ο φόβος είναι αυτός που σε κάνει να κερδίζεις πιθανώς μια μάχη. Η ελπίδα είναι αυτή που σε κάνει να κερδίζεις τον πόλεμο».
Στη Ζαρίφειο Παιδαγωγική Ακαδημία στην Αλεξανδρούπολη άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα νωρίς το πρωί της Κυριακής ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
Σε δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά και στέλνοντας μήνυμα τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη είπε: «Ο φόβος είναι αυτός που σε κάνει να κερδίζεις πιθανώς μια μάχη. Η ελπίδα είναι αυτή που σε κάνει να κερδίζεις τον πόλεμο» είπε.
«Σήμερα οι Ελληνίδες και οι Έλληνες είμαστε η ελπίδα για την Ευρώπη απέναντι στη νέα τάξη πραγμάτων. Είμαστε η ελπίδα για να αποδείξουμε ότι οι αξίες είναι πολύ πιο δυνατές από τους τραπεζίτες και τους τοκογλύφους.
»Σε εμάς ελπίζουν η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι λαοί της Ευρώπης. Θα πρέπει να σταθούμε δίπλα τους, όπως στέκονται οι Έλληνες.
»Χθες η Εθνική μας ομάδα, την οποία και συγχαίρω θερμά, απέδειξε ότι για να μείνει στο ευρώ (Euro), αυτό που χρειάζεται είναι αυτοπεποίθηση, ενότητα, αποφασιστικότητα και αγώνας. Όχι φόβος και ηττοπάθεια. Έτσι παραμένεις στο Euro» είπε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άφαντοι οι δράστες της διπλής επίθεσης σε Νέο Κόσμο και Παγκράτι – Στο νοσοκομείο 14χρονος και 15χρονος
- Πως η κλιματική αλλαγή επηρεάζει την ψυχική μας υγεία;
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Οι πέντε μεγάλες αλλαγές στα καταναλωτικά δάνεια
- Το κόστος της εξάρτησης της ΕΕ από το ρωσικό αέριο και άλλα διαμόνια στην σύνοδο της Αρμενίας
- Συνταγή: Σπιτική κασερόπιτα
- Αναπροσανατολισμός στη σκιά Τραμπ – Το υπό πίεση ΝΑΤΟ, η Ευρώπη των διλημμάτων και η ΕΕ ως «πολύφερνη νύφη»
- Τραμπ: Δεν μπορώ να πω αν η εκεχειρία παραμένει σε ισχύ – Ιράν: Οι ΗΠΑ επιτέθηκαν σε πολιτικά σκάφη, στο Ορμούζ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 05.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-alejandro-de-roa-649065356-28057031-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442