Ποινή 25 ετών σε κωφάλαλο Κούρδο για «υποστήριξη της τρομοκρατίας» πρότεινε εισαγγελέας
Τούρκος εισαγγελέας εξάντλησε κάθε αυστηρότητα ζητώντας να επιβληθεί ποινή 25 ετών σε κωφάλαλο Κούρδο για υποστήριξη της τρομοκρατίας με μοναδικό αποδεικτικό στοιχείο μισό λεμόνι που είχε ο άνδρας για να προστατευτεί από τα δακρυγόνα.
Τούρκος εισαγγελέας εξάντλησε κάθε αυστηρότητα ζητώντας να επιβληθεί ποινή 25 ετών σε κωφάλαλο Κούρδο για υποστήριξη της τρομοκρατίας με μοναδικό αποδεικτικό στοιχείο μισό λεμόνι που είχε ο άνδρας για να προστατευτεί από τα δακρυγόνα.
Ο Μεχμέτ Ιλχάν από την Μερσίνα, που κατηγορείται ότι προπαγάνδιζε υπέρ του παράνομου στην Τουρκία PKK, συνελήφθη σε διαδήλωση.
Πάντως ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.
Αν καταδικαστεί η ποινή του θα είναι αρκετά χρόνια αν και σχετικά λιγότερα από τα 25 που ζήτησε ο εισαγγελέας.
Οι βαριές ποινές για αδικήματα αυτού του τύπου με ελάχιστα ευρήματα κατά των κατηγορούμενων είναι συνηθισμένες στην Τουρκία, λέει το BBC. Αλλά ακόμα και έτσι πρόκειται για μία μάλλον ασυνήθιστη περίπτωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή που ο 48χρονος απειλεί τους αστυνομικούς με χειροβομβίδα στη ΓΑΔΑ – Τι λέει η σύζυγός του
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ 3-2: «Τρελό» ματς στο «Metropolitano» με νικητές τους «ροχιμπλάνκος»
- LIVE: Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι
- LIVE: Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα
- Η Έντι Φάλκο δεν ήταν ούτε σύζυγος, ούτε μητέρα όταν πρωταγωνίστησε στο «The Sopranos» – Ε, και;
- LIVE: Γιουβέντους – Πίζα
- Επιβλητικός o Άρης Betsson με το Μαρούσι Betsson (102-76) – Επιστροφή από το -11 το Περιστέρι Betsson (82-74)
- Βίντεο από Nτουμπάι: Θραύσμα πυραύλου έπεσε σε ΙΧ – Νεκρός ο οδηγός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/will-truettner-QprJgwK27us-unsplash-1-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442