
IST College: Βραβεία Crazy Business Ideas 2012
Την Πέμπτη, 28 Ιουνίου και ώρα 19:30 στο IST College, Πειραιώς 72, Μοσχάτο, θα αναδειχθούν οι νικητές του διαγωνισμού επιχειρηματικότητας και καινοτομίας Crazy Business Ideas 2012 που διοργανώνει το IST College. Στόχος του Crazy Business Ideas είναι, νέοι απ’ όλη την Ελλάδα να αναδείξουν τις ιδέες τους για ένα νέο προϊόν ή υπηρεσία, αλλά και […]
Την Πέμπτη, 28 Ιουνίου και ώρα 19:30 στο IST College, Πειραιώς 72, Μοσχάτο, θα αναδειχθούν οι νικητές του διαγωνισμού επιχειρηματικότητας και καινοτομίας Crazy Business Ideas 2012 που διοργανώνει το IST College.
Στόχος του Crazy Business Ideas είναι, νέοι απ’ όλη την Ελλάδα να αναδείξουν τις ιδέες τους για ένα νέο προϊόν ή υπηρεσία, αλλά και να τις μετουσιώσουν σε επιχειρηματική πράξη.
Ο Διαγωνισμός τελεί υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α.).
Η κατάθεση των ιδεών έγινε μέσω της ειδικά σχεδιασμένης για το συγκεκριμένο σκοπό ιστοσελίδας www.crazybusinessideas.gr
Έπειτα από ψηφοφορία του κοινού, οι 50 υποψήφιοι που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους κλήθηκαν να μετουσιώσουν την ιδέα τους σε επιχειρηματική πράξη, συντάσσοντας ένα επιχειρηματικό πλάνο. Η καινοτομία, η ανάλυση και ποιότητα του επιχειρηματικού πλάνου, καθώς και ο βαθμός υλοποίησης της ιδέας αποτέλεσαν τα κριτήρια αξιολόγησης της κριτικής επιτροπής που απαρτίζεται από καταξιωμένους ακαδημαϊκούς και επιχειρηματίες:
• Πρόεδρος κριτικής επιτροπής: Μίχαλος Κωνσταντίνος, Πρόεδρος Ε.Β.Ε.Α., Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος «SWAN A.E.»
• Μέλος κριτικής επιτροπής: Βελέντζας Γεώργιος, Πρόεδρος «Καταστημάτων Αφορολόγητων Ειδών Α.Ε.» & Μέλος Δ.Σ. Ε.Β.Ε.Α.
• Μέλος κριτικής επιτροπής: Γεράρδος Γεώργιος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος «ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS AEBE»
• Μέλος κριτικής επιτροπής: Ελευθερουδάκη Μαρίνα, Πρόεδρος «Γ.Κ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ Α.Ε.» & Μέλος Δ.Σ. Ε.Β.Ε.Α.
• Μέλος κριτικής επιτροπής: Πάσχας Γεώργιος, Γενικός Διευθυντής Οργάνωσης Πληροφορικής & προμηθειών «Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας»
• Μέλος κριτικής επιτροπής: Ταμβακάς Βασίλειος, Πρόεδρος Δ.Σ. «GALLENICA A.E.» & «ΜΙΝΕΡΒΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ Α.Ε.»
• Μέλος κριτικής επιτροπής: Χαζάπη – Πίττα Αλεξάνδρα, Διευθύνουσα Σύμβουλος «ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗ» & Μέλος Δ.Σ. Ε.Β.Ε.Α.
• Μέλος κριτικής επιτροπής: Χιώτης Γεώργιος, Πρύτανης IST College
Ο νικητής του 1ου βραβείου θα λάβει €10.000 αρχικό κεφάλαιο για να μετατρέψει την ιδέα του σε επιχείρηση, σχεδιασμό πλήρους επιχειρηματικού πλάνου και υποστήριξη για την υλοποίηση της ιδέας του από το IST College και σχεδιασμό εταιρικής ταυτότητας από την συνεργαζόμενη με το IST College διαφημιστική εταιρία. Το 2ο και 3ο βραβείο θα είναι υποτροφία για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα αντίστοιχα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακός: Η Βαλένθια αποχαιρέτησε τον Μοντέρο – Τι απομένει για να πιάσει Λιμάνι
- Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό της 74χρονης που χάθηκε στη Βιάννο
- Θεσσαλονίκη: Οδηγός προσέκρουσε με το αυτοκίνητό του σε οχήματα και παρέσυρε πεζούς- Συνελήφθη 22χρονος
- Στο κλαμπ Danceteria της Νέας Υόρκης των 80s η Sade ήταν μπαργούμαν και οι Beastie Boys σκούπιζαν
- Ο Φουρνιέ είδε Γαλλία – Παραγουάη και είχε πράγματα να πει… για την Άρσεναλ! (pics)
- Ιράν: Πλήθος κόσμου στην προσευχή στη μνήμη του αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ
- Φορολογικές δηλώσεις: Υποβλήθηκε αριθμός ρεκόρ 10 ημέρες πριν την εκπνοή της προθεσμίας
- Στο Καλλιμάρμαρο η γιορτή του επί κοντώ: Fly Athens 2026 με Καραλή, Στεφανίδη και θρύλο Λαβιλενί
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-wL3-nvcELpc-unsplash-1-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442