
Ελληνοαμερικανική ΑΕΠΕΥ: Στον Λ. Σκιαδόπουλο το 76,15% της εταιρείας
Στον κ. Λάμπρο Σκιαδόπουλο και στην ομάδα συνεργατών του θα μεταβιβαστεί το 76,15% της Ελληνοαμερικανική Χρηματιστηριακή Ανώνυμη Εταιρεία Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών, μετά από συμφωνία στην οποία κατέληξαν οι παλαιοί μέτοχοι. Η ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταβίβασης περιλαμβάνει ρυθμιστικές και άλλες εγκρίσεις και θα πραγματοποιηθεί εντός του 2012. Σημειώνεται πως ο κ. Σκιαδόπουλος είναι συνιδρυτής και πρόεδρος […]
Στον κ. Λάμπρο Σκιαδόπουλο και στην ομάδα συνεργατών του θα μεταβιβαστεί το 76,15% της Ελληνοαμερικανική Χρηματιστηριακή Ανώνυμη Εταιρεία Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών, μετά από συμφωνία στην οποία κατέληξαν οι παλαιοί μέτοχοι.
Η ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταβίβασης περιλαμβάνει ρυθμιστικές και άλλες εγκρίσεις και θα πραγματοποιηθεί εντός του 2012. Σημειώνεται πως ο κ. Σκιαδόπουλος είναι συνιδρυτής και πρόεδρος της Ελληνοαμερικανική Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κύριος στόχος της νέας διοίκησης της εταιρείας αποτελεί η διεύρυνση των συναλλαγών σε διεθνή χρηματοπιστωτικά μέσα και υπηρεσίες όπως μετοχές, ομόλογα, εμπορεύματα, συνάλλαγμα, carbon credits – green certificates, διαχείριση χαρτοφυλακίου, αλλά και η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε συνεργασία με 4 από τις μεγαλύτερες τράπεζες της Ελβετίας.
Στη σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι η συνεργασία με πιστωτικά ιδρύματα διεθνούς κύρους είναι ο κύριος στόχος, ώστε η Ελληνοαμερικανική Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ να είναι από τις πρώτες ελληνικές χρηματιστηριακές εταιρείες με διεθνή προσανατολισμό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στη Συρία ο Γκουτέρες – Η πρώτη επίσκεψη επικεφαλής του ΟΗΕ από το 2009
- Αυτοκίνητα: Τα κινεζικά brands επεκτείνονται στην Ελλάδα – Οι μεγάλοι παίκτες και η εικόνα στην Ευρώπη
- «Ο Γεντβάι φεύγει από τον Παναθηναϊκό – Έκλεισε στην Αλ Σαμπάμπ» (pic)
- Στα ύψη οι τιμές των καυσίμων: Μία ανάσα από τα 2 ευρώ και με επιδότηση
- ΠΑΣΟΚ: Τα «καρφιά» Ανδρουλάκη, το άρθρο 110 και το πρέσινγκ στο Μαξίμου
- Η Βιλερμπάν έδωσε εγγυήσεις στον Φρανσίσκο και «τελείωσε» τις φήμες για το μέλλον του
- Σαουδική Αραβία: Ελληνικοί Patriot αναχαίτισαν βαλλιστικούς πυραύλους από την Υεμένη
- Όταν η ΝΔ ομολογεί ότι θέλει να μετατρέψει το προεκλογικό της πρόγραμμα και το ιδεολογικό της στίγμα σε συνταγματική διάταξη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)





![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)





















![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-315x220.jpg)




























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442