…στο ταξίδι του αέρα… (σεμινάριο δραματοθεραπείας)
Το Σχολείο Παιχνιδιού διοργανώνει σεμινάριο δραματοθεραπείας με τίτλο “…στο ταξίδι του αέρα…”, στις 9 και 10 Ιουλίου 2012, ώρες:18:00-22:00. Ένα βιωματικό ταξίδι στον κόσμο της δραματοθεραπείας, εκεί όπου το θέατρο και το παιχνίδι αποκαλύπτουν την ιαματική τους πλευρά. Μέσα από την ενεργητική τους δράση, οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν το κρυμμένο τους δημιουργικό δυναμικό, θα επεξεργαστούν […]
Το Σχολείο Παιχνιδιού διοργανώνει σεμινάριο δραματοθεραπείας με τίτλο “…στο ταξίδι του αέρα…”, στις 9 και 10 Ιουλίου 2012, ώρες:18:00-22:00.
Ένα βιωματικό ταξίδι στον κόσμο της δραματοθεραπείας, εκεί όπου το θέατρο και το παιχνίδι αποκαλύπτουν την ιαματική τους πλευρά. Μέσα από την ενεργητική τους δράση, οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν το κρυμμένο τους δημιουργικό δυναμικό, θα επεξεργαστούν ζητήματα που τους απασχολούν, θα επικοινωνήσουν και θα ανταλλάξουν βιώματα και συναισθήματα σε ένα ασφαλές, παιγνιώδες περιβάλλον.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ-ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ Τάσος Μπάμπαλης (ψυχολόγος-δραματοθεραπευτής-θεατροπαιδαγωγός) Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων:20 άτομα *Απαραίτητη η κράτηση θέσης
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας