Κατέθεσε ο Γ.Μιχελάκης για την υπόθεση Αμυρά
Στον εισαγγελέα Γιάννη Δραγάτση κατέθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης, που κλήθηκε ως πρώτος μάρτυρας στην υπόθεση του Ιφικράτη Αμυρά. Ο κ. Μιχελάκης παρέμεινε στο εισαγγελικό γραφείο λιγότερο από μία ώρα και, σύμφωνα με πληροφορίες, προσκόμισε στον κ. Δραγάτση το DVD της επίμαχης διαδικτυακής εκπομπής, όπου ο Αμυράς φέρεται να καλεί τους πολίτες σε αντάρτικο πόλεων, καθώς και πλήρη απομαγνητοφώνηση των λεχθέντων.
Στον εισαγγελέα Γιάννη Δραγάτση κατέθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης, που κλήθηκε ως πρώτος μάρτυρας στην υπόθεση του Ιφικράτη Αμυρά.
Ο κ. Μιχελάκης παρέμεινε στο εισαγγελικό γραφείο λιγότερο από μία ώρα και, σύμφωνα με πληροφορίες, προσκόμισε στον κ. Δραγάτση το DVD της επίμαχης διαδικτυακής εκπομπής, όπου ο Αμυράς φέρεται να καλεί τους πολίτες σε αντάρτικο πόλεων, καθώς και πλήρη απομαγνητοφώνηση των λεχθέντων.
Σε δήλωσή του ο κ. Μιχελάκης υποστήριξε ότι κατέθεσε τα στοιχεία που ήδη η ΝΔ έχει δημοσιοποιήσει για την υπόθεση Αμυρά, ενώ ερωτηθείς για τις διαψεύσεις σχετικά με το ότι ο κ. Αμυράς είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μιχελάκης απάντησε: «Αν δείτε τις επίσημες ανακοινώσεις και στην Αυγή είχε αρχικά συμπεριληφθεί στις επίσημες λίστες».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Anthropic συμφώνησε να καταβάλλει στη SpaceX 1,25 δισ. δολάρια μηνιαίως για υπολογιστική ισχύ
- Τριάντα αλιείς και υλοτόμοι δολοφονήθηκαν στη Νιγηρία από τρομοκράτες της Μπόκο Χαράμ
- Υποχώρηση των ΗΠΑ: Αφαιρέθηκε η Φρανσέσκα Αλμπανέζε από τον κατάλογο των κυρώσεων
- Μετά τους Τραμπ και Πούτιν, σειρά για τον Σι έχει η επίσκεψη στον Κιμ Γιονγκ Ούν
- Εκλογές Περού: Η υποψήφια της ακροδεξιάς Φουτζιμόρι έχει προβάδισμα 4% ενόψει β΄ γύρου
- Ασφαλείς οι πτήσεις στην Ελλάδα – Δεν αναμένονται ελλείψεις καυσίμων
