«Δύσκολο για την Ελλάδα να συνέχιζε μόνη της», προειδοποιεί η Κομισιόν
Θα είναι πολύ πιο δύσκολο για την Ελλάδα να πορευτεί μόνη της από το να συνεργαστεί με τις χώρες της Ευρώπης, ανέφερε είπε την Δευτέρα ο Ευρωπαίος Επίτροπος για θέματα Εσωτερικής Αγοράς και Υπηρεσιών Μισέλ Μπαρνιέ, εν όψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου.
Θα είναι πολύ πιο δύσκολο για την Ελλάδα να πορευτεί μόνη της από το να συνεργαστεί με τις χώρες της Ευρώπης, ανέφερε είπε την Δευτέρα ο Ευρωπαίος Επίτροπος για θέματα Εσωτερικής Αγοράς και Υπηρεσιών Μισέλ Μπαρνιέ, εν όψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου.
«Είμαι πεπεισμένος ότι θα είναι πολύ πιο δύσκολο και πολύ πιο σκληρό να αντιμετωπίσει (η Ελλάδα) τις δυσκολίες μόνη της από το να το κάνει με αλληλεγγύη και με πειθαρχία» είπε ο Μπαρνιέ στη διάρκεια οικονομικού συνεδρίου, όπως μεταδίδει το Reuters.
Ο επίτροπος σημείωσε ακόμη πως το πακέτο που συμφωνήθηκε το Σαββατοκύριακο για την ανακεφαλαιοποίηση των ισπανικών τραπεζών δείχνει πως η πειθαρχία σε συνδυασμό με την αλληλεγγύη αρχίζουν να λειτουργούν σωστά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Έτσι το τρέξιμο μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή
- Το ΕΚΠΑ στο Boston University για ενίσχυση της στρατηγικής τους συνεργασίας
- «Έφυγε» ο θρυλικός εκφωνητής του Ολυμπιακού, Στάθης Γαβάκης (pic)
- Τεχνητή νοημοσύνη και αγορά εργασίας: Ποια ηλικιακή ομάδα «χτύπησε» – Τι δείχνουν μελέτες σε Ευρώπη και ΗΠΑ
- Super League: Μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στην Τούμπα, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ κοντράρονται στη Λεωφόρο
- Αρκάς: Η καλημέρα της βροχερής Κυριακής
- «Τακούνια στον Βάλτο»: Ο Αιμίλιος Χειλάκης σε ποπ κωμωδία
- ΔΥΠΑ: Λήγει σήμερα η προθεσμία για αιτήσεις κοινωνικού τουρισμού – Από Δευτέρα, για συνταξιούχους πρώην ΟΑΕΕ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 03.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeny-ozerov-2xvrpIwBQCU-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442