Ο Πετρ Τσεχ σκέφτεται ήδη το ματς με την Ελλάδα την ερχόμενη Τρίτη. «Πάμε για να νικήσουμε την Ελλάδα στο δεύτερο ματς» δήλωσε χαρακτηριστικά ο τερματοφύλακας της εθνικής Τσεχίας.
Ο Πετρ Τσεχ σκέφτεται ήδη το ματς με την Ελλάδα την ερχόμενη Τρίτη. «Πάμε για να νικήσουμε την Ελλάδα στο δεύτερο ματς» δήλωσε χαρακτηριστικά ο τερματοφύλακας της εθνικής Τσεχίας.
Όσο για την ήττα από τη Ρωσία είπε: «Είναι αλήθεια πως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν για μας όπως θα θέλαμε στην πρεμιέρα, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Το 2006 στο Μουντιάλ ξεκινήσαμε με 3-0 επί των ΗΠΑ και αποκλειστήκαμε. Το πρώτο παιχνίδι δεν είναι καθοριστικό. Αντίθετα είναι το δεύτερο, γιατί αν αποτύχουμε πάλι, οι πιθανότητες πρόκρισης θα είναι ελάχιστες για μας. Πρέπει να βελτιωθούμε αμυντικά και να περιορίσουμε τα λάθη μας».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η κανονική περίοδος της Euroleague ολοκληρώθηκε και αυτά είναι τα ζευγάρια των play in και των play off. Πότε παίζουν Παναθηναϊκός - Μονακό και πότε μαθαίνει αντίπαλο ο Ολυμπιακός - Όλο το πρόγραμμα και οι ημερομηνίες.
Ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 97-62 την… λειψή Εφές Αναντολού για την 38η και τελευταία αγωνιστική της regular season της Euroleague - Στα play in ως 7οι οι «πράσινοι».