«Δεν έχετε τίποτα να χάσετε», διεμήνυσε ο Ρεχάγκελ μέσω Πιλάβιου
Ο Ότο Ρεχάγκελ δεν ξεχνά ποτέ την εθνική ομάδα. Πώς θα μπορούσε να το κάνει άλλωστε, αφού εκτός του ότι αποτελεί ένα από τα κορυφαία ποδοσφαιρικά δημιουργήματά του, μαζί της έζησε τη μεγαλύτερη επιτυχία της προπονητικής καριέρας του. «Δεν θα πρέπει να υπάρχει άγχος, γιατί έχετε πολλά να κερδίσετε και τίποτα να χάσετε», ήταν η τηλεφωνική παραίνεση του «χερ Ότο», μέσω του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου.
Ο Ότο Ρεχάγκελ δεν ξεχνά ποτέ την εθνική ομάδα. Πώς θα μπορούσε να το κάνει άλλωστε, αφού εκτός του ότι αποτελεί ένα από τα κορυφαία ποδοσφαιρικά δημιουργήματά του, μαζί της έζησε τη μεγαλύτερη επιτυχία της προπονητικής καριέρας του.
Δείτε το αφιέρωμα του in.gr για το Euro 2012.
Ο πρώην εκλέκτορας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος συμπαρίσταται στην προσπάθεια της «γαλανόλευκης» ομάδας, ακόμη και αν τώρα βρίσκεται μακριά της, έστω με τη σκέψη και τον καλό λόγο του.
Ο Γερμανός τεχνικός επικοινώνησε τηλεφωνικά το βράδυ της Πέμπτης με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, προκειμένου να ευχηθεί στην εθνική εν όψει της σημερινής πρεμιέρας στο Euro 2012, με την Πολωνία.
«Πρόεδρε σας εύχομαι καλή επιτυχία», είπε στον κ. Πιλάβιο. «Δεν θα πρέπει να υπάρχει άγχος, γιατί έχετε πολλά να κερδίσετε και τίποτα να χάσετε», ήταν η παραίνεση του «χερ Ότο», που περιμένει κι αυτός με ανυπομονησία τον αγώνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σε μπελάδες ο Παναθηναϊκός για την εξάδα της Ευρωλίγκας (pics)
- Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Χάποελ
- Δεν πήγε στο flash interview ο Αταμάν: «Μεγάλη απογοήτευση για εμάς…»
- Ντόντσιτς, Τζέιμς και Ριβς γράφουν Ιστορία: Τι πετυχαίνουν ως «Big-3» για πρώτη φορά στο ΝΒΑ
- «Έσταξε χολή» ο Φάμπιο Καπέλο για τους Ιταλούς αμυντικούς
- Οικογένειες έτρεχαν να σωθούν στο Ερυθρός Αστέρας – Παρτιζάν! Σοβαρά επεισόδια στο ματς της Euroleague (vids)
- Πάλεψε αλλά ηττήθηκε (85-80) ο Αθηναϊκός στον πρώτο τελικό του Eurocup γυναικών
- Ώρα αυτοκριτικής και θεραπείας για τον Τάιγκερ Γουντς: Εγκαταλείπει το γκολ και ξεκινά αποτοξίνωση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)



















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442