Πάντως, αντ' αυτού (του αρχηγού), «έφαγα τη σφαίρα» και «κώδικα τιμής», που θα σπάσει ο ιστορικός του μέλλοντος, συναντάμε στην Κόζα Νόστρα, όχι σε «υποθέσεις ιδιωτών» στη Δημοκρατία
Επίδειξη δύναμης έκανε ο Ράφα Ναδάλ, ο οποίος προκρίθηκε στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός, νικώντας με 3-0 σετ τον συμπατριώτη του Νίκολας Αλμάγκρο. Στο τουρνουά των γυναικών, η Μαρία Σαραπόβα (Νο 2) επικράτησε με 2-0 σετ (6-2,6-3) της Εσθονής, Κάια Κανέπι και θα αντιμετωπίσει την Κβίτοβα.
Επίδειξη δύναμης έκανε ο Ράφα Ναδάλ, ο οποίος προκρίθηκε στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός, νικώντας με 3-0 σετ τον συμπατριώτη του Νίκολας Αλμάγκρο και περιμένει στον ημιτελικό τον νικητή του ζευγαριού Μάρεϊ-Φερέρ.
Το άλλο ζευγάρι του ημιτελικού είναι αυτό μεταξύ του Τζόκοβιτς με τον Φέντερερ.
Στο τουρνουά των γυναικών, η Μαρία Σαραπόβα (Νο 2) επικράτησε με 2-0 σετ (6-2,6-3) της Εσθονής, Κάια Κανέπι (Νο 23) και προκρίθηκε στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει την Τσέχα Πέτρα Κβίτοβα (Νο 4), η οποία επικράτησε της Γιαροσλάβα Σβέντοβα από το Καζακστάν με 2-1 σετ (3-6, 6-2, 6-4).
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!