Αισιόδοξος πως τις επόμενες μέρες θα τελειώσει θετικά η υπόθεση της παραμονής του Ζεσουάλδο Φερέιρα εμφανίστηκε ο Γιάννης Αλαφούζος.
Ο Έλληνας επιχειρηματίας σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Sportday» αποκάλυψε πως υπάρχει μια πρώτη συμφωνία της διοίκησης του Παναθηναϊκού με τον Πορτογάλο τεχνικό και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται και οι ανακοινώσεις.
«Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Ο κύριος Γόντικας, που χειρίζεται το θέμα, είναι σε επαφή με τον κ. Φερέιρα. Υπάρχει μία κατ’ αρχάς συμφωνία σε όλα τα επίπεδα και αυτό τώρα γίνεται γραπτώς. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και τις επόμενες ημέρες το θέμα θα τελειώσει θετικά και ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει με τον Φερέιρα», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του ιδιοκτήτη του «Σκάι».
Αναφορικά με τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών, ο έμπειρος τεχνικός θα δεχθεί μείωση αποδοχών, ωστόσο προβλέπεται σημαντική αύξηση στα μπόνους επίτευξης στόχων για την είσοδο στους ομίλους του Champions League αλλά και του Europa League.
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις