Ισχυρή άνοδος στη Γουόλ Στριτ και τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Τετάρτη
Με ισχυρά κέρδη, που οδήγησαν τον Dow Jones ξανά στο πράσινο για το 2012, έκλεισαν οι χρηματιστηριακοί δείκτες στη Νέα Υόρκη την Παρασκευή. Σημαντικά ενισχυμένοι και οι ευρωπαϊκοί δείκτες, υψηλότερα και οι τιμές του πετρελαίου και των εμπορευμάτων.
-
Γιορτή σήμερα 9 Μαΐου - Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
-
Μέσα σε 12 δευτερόλεπτα εκτέλεσε τον 20χρονο με έξι σφαίρες στον κορμό - Τι έδειξε ιατροδικαστική εξέταση
-
Yποπτο κρούσμα χανταϊού εντοπίστηκε στην Ισπανία – 32χρονη γυναίκα υποβάλλεται σε εξετάσεις
-
Κρήτη: «Ζούσαμε με τον φόβο» λένε οι συγγενείς του 20χρονου – Οι απειλές και οι απόπειρες κατά του Νικήτα
Με ισχυρά κέρδη, που οδήγησαν τον Dow Jones ξανά στο πράσινο για το 2012, έκλεισαν οι χρηματιστηριακοί δείκτες στη Νέα Υόρκη την Παρασκευή.
Σημαντικά ενισχυμένοι και οι ευρωπαϊκοί δείκτες, υψηλότερα και οι τιμές του πετρελαίου και των εμπορευμάτων.
Το αργό μπρεντ έκλεισε στα 100,64 δολ. το βαρέλι ενώ η τιμή του χρυσού ενισχύθηκε κατά 1% στα 1.637 δολ. η ουγγιά.
Ενισχυμένη και η ισοτιμία του ευρώ έναντι του δολαρίου στο 1,2566.
Στο Λονδίνο, ο FTSE100 ενισχύθηκε κατά 2,36% ενώ στο Παρίσι ο CAC40 ενισχύθηκε κατά 2,42%. Στη Φρανκφούρτη ο DAX κατέγραψε άνοδο 2,09%.
Στη Νέα Υόρκη, ο Dow Jones ενισχύθηκε κατά 2,36% κλείνοντας στις 12.413,66 μονάδες. Ο Nasdaq ενισχύθηκε κατά 2,4% ενώ με άνοδο 2,3% έκλεισε ο S&P.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μελανσόν εναντίον ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Ταϊβάν και Ισραήλ στην ίδια συνέντευξη [βίντεο]
- Ειρηνικός Ωκεανός: Τουλάχιστον 2 νεκροί σε νέα δολοφονική επίθεση των ΗΠΑ εναντίον σκάφους
- ΑΑΔΕ: Σε φοροελεγκτικό κλοιό η αγορά ακινήτων – Τι ψάχνουν οι ελεγκτές
- Ψαλίδι έως 22% στις συντάξεις αλλά και στα αναδρομικά
- Μιανμάρ: Ανακαλύφθηκε ρουμπίνι 11.000 καρατιών – «Εξαιρετικά μεγάλο, σπάνιο και δύσκολο να βρεθεί» (εικόνα)
- Δανία: Ναυαγούν οι διαπραγματεύσεις για τον σχηματισμό κυβέρνησης – Πλήγμα για τη Φρεντέρικσεν
- Γερμανία: Χιλιάδες μαθητές διαδηλώνουν κατά της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας
- Ανοδος 6,9% στις πωλήσεις των σούπερ μάρκετ το πρώτο τρίμηνο του 2026
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 09.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)









![Μελανσόν εναντίον ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Ταϊβάν και Ισραήλ στην ίδια συνέντευξη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/X7BISL4J2FPWXNFMRYL5SQBVHQ-1-315x220.jpg)













































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442