Κυβερνητική συνεργασία μόνο με γραπτές δεσμεύσεις, διαμηνύει ο Φώτης Κουβέλης
Πρόγραμμα κυβερνητικής συνεργασίας με γραπτές δεσμεύσεις προτάσσει ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, ενώ βάζει τρεις όρους στον ΣΥΡΙΖΑ, εάν είναι πρώτο κόμμα, για το ενδεχόμενο συνεργασίας.
Πρόγραμμα κυβερνητικής συνεργασίας με γραπτές δεσμεύσεις προτάσσει ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, ενώ βάζει τρεις όρους στον ΣΥΡΙΖΑ, εάν είναι πρώτο κόμμα, για το ενδεχόμενο συνεργασίας.
«Ο στόχος μας είναι μία προοδευτική κυβέρνηση. Διευκρίνισα: Ούτε παίρνουμε τοις μετρητοίς όποιον δηλώνει προοδευτικός, ούτε μοιράζουμε πιστοποιητικά προοδευτικότητας. Προτάσσουμε το πρόγραμμα με γραπτές δεσμεύσεις» δηλώνει ο κ. Κουβέλης στο Έθνος της Κυριακής.
«Για ένα πράγμα να είναι οι πάντες βέβαιοι. Δεν θα αφήσουμε την Ελλάδα ακυβέρνητη» προσθέτει.
Ο κ. Κουβέλης θέτει τρεις ρήτρες προς τον ΣΥΡΙΖΑ, σε περίπτωση που αυτός είναι πρώτο κόμμα:
«Σοβαρότητα: Δεν παίζουμε με το ευρώ, ούτε με τις καταθέσεις στις τράπεζες, ούτε με φοροεπιδρομές σε νοικοκυριά και ζημιογόνες επιχειρήσεις. Αξιοπιστία: Όχι ‘λεφτά υπάρχουν’ νούμερο δύο, ούτε υποσχέσεις για επιστροφή των πραγμάτων στην προτεραία κατάσταση, ούτε φρούδες ελπίδες για προσλήψεις. Δέσμευση: Αμεση αποκήρυξη των μονομερών καταγγελιών και έμπρακτη απόδειξη ότι αποδέχονται τον ρεαλιστικό στόχο της διαπραγμάτευσης για απεγκλωβισμό από το Μνημόνιο».
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής