Σύμμαχος των εκδρομέων του Αγίου Πνεύματος ο καιρός
Επιτέλους καλοκαιρινός θα είναι ο καιρός για όσους επιλέξουν να αποδράσουν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, με ασθενείς ανέμους και άνοδο της θερμοκρασίας. Λάρισα και Αργος θα δουν το θερμόμετρο να φτάνει στους 32 βαθμούς, στην Αθήνα και τη Σάμο θα φτάσει τους 31 βαθμούς, ενώ Κόρινθος, Σπάρτη και Βόλος μέχρι 30 βαθμούς Κελσίου.
Επιτέλους καλοκαιρινός θα είναι ο καιρός για όσους επιλέξουν να αποδράσουν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, με ασθενείς ανέμους και άνοδο της θερμοκρασίας.
Το Σάββατο ο καιρός θα είναι αίθριος και ο υδράργυρος θα σημειώσει μικρή άνοδο, ενώ προβλέπονται τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Στην Αθήνα ο καιρός θα είναι αίθριος και η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Ανάλογες καιρικές συνθήκες και στη Θεσσαλονίκη με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 27 βαθμούς.
Καλοκαιρία και ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα την Κυριακή και τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος με ασθενείς ανέμους σε όλη τη χώρα και τη θερμοκρασία σε άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).