
Αιφνιδιαστικός έλεγχος ντόπινγκ σε παίκτες της Πορτογαλίας
Αιφνιδιαστικός έλεγχος ντόπινγκ σε παίκτες της Πορτογαλίας
Σε αιφνιδιαστικό έλεγχο ντόπινγκ υποβλήθηκαν δέκα παίκτες της εθνικής Πορτογαλίας, στο πλαίσιο των ελέγχων που πραγματοποιούν οι αρμόδιες υπηρεσίες της UEFA, ενόψει του EURO 2012, που αρχίζει στις 8 Ιουνίου. Οι δέκα Πορτογάλοι που προέκυψαν μετά από κλήρωση και υποβλήθηκαν σε εξετάσεις αίματος και ούρων, είναι οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Ούγκο Αλμέιδα, Ρικάρντο Κουαρέσμα, Κουστόντιο, Νάνι, Νέλσον Ολιβέιρα, Ζοάο Περέιρα, Ρούμπεν Μίκαλ, Μιγκέλ Βελόσο και Ούγκο Βιάνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βόλεϊ: Ανακοινώθηκε η σπουδαία μεταγραφή του Σπένσερ από τον Ολυμπιακό
- Η Πλευρίτου συνεχίζει στον Ολυμπιακό για 16η χρονιά
- Εθνική Ελλάδος: Η 12άδα του Σπανούλη για το ματς με τη Ρουμανία
- Ο Κλοπ θέλει να επιστρέψει στους πάγκους και να αναλάβει τη Γερμανία
- ΑΕΚ: Ο Πήλιος συμφώνησε και υπογράφει νέο συμβόλαιο
- Το κάδρο της ναυαγισμένης «εξυγίανσης» και η συμμαχία από τα παλιά
- Τι εκκρεμεί για να ανακοινωθεί ο Μπαντιό από τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Ο Ντε Φράι έπαιξε πιάνο πριν παίξει μπάλα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 01.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/yong-chuan-tan-FPm5MGSqD3w-unsplash-1-315x220.jpg)







































![Το φαινόμενο candilazo που «έβαψε» κόκκινο τον ουρανό του Καράκας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/2026-07-01T061443Z_826673436_RC2T4MA6UXNN_RTRMADP_3_VENEZUELA-QUAKE-SKY-315x220.jpg)

























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442