Μένει για έναν ακόμη χρόνο στον Ολυμπιακό ο Ιμπαγάσα
Πολύ κοντά στην ανανέωση της συμφωνίας του με τον Ολυμπιακό φαίνεται να είναι ο Αριέλ Ιμπαγάσα για την επόμενη περίοδο. Ο εκπρόσωπός του, Αλεχάντρο Καμάνιο στη συνάντηση της Τετάρτης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Γιάννη Βρέντζο δεν διαφώνησαν και είναι πολύ πιθανό στις αρχές της επόμενης εβδομάδας να πέσουν οι υπογραφές για συμβόλαιο ενός ακόμα έτους.
Πολύ κοντά στην ανανέωση της συμφωνίας του με τον Ολυμπιακό φαίνεται να είναι ο Αριέλ Ιμπαγάσα για την επόμενη περίοδο.
Ο εκπρόσωπός του, Αλεχάντρο Καμάνιο στη συνάντηση της Τετάρτης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Γιάννη Βρέντζο δεν διαφώνησαν και είναι πολύ πιθανό στις αρχές της επόμενης εβδομάδας να πέσουν οι υπογραφές για συμβόλαιο ενός ακόμα έτους.
Ο Ιμπαγάσα, ο οποίος δέχθηκε μείωση στις αποδοχές του θα λάβει το ποσό των 500.000 ευρώ τα οποία ενδέχεται να ξεπεράσουν τις 700.000 ευρώ με τα μπόνους.
Ο Καμάνιο θα επιστρέψει από Δευτέρα (4/6) και πάλι στην Αθήνα προκειμένου να τελειώσει και τυπικά το θέμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- H Apple θα αποζημιώσει αγοραστές για τις διαφημίσεις «ανύπαρκτων» λειτουργιών ΑΙ
- Σαουδική Αραβία: Φρένο στα δισεκατομμύρια του αθλητισμού και νέα στρατηγική
- Καθησυχαστικός ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ για χανταϊό: Εξαιρετικά σπάνια η μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο
- Αυτή είναι δουλειά: Βλέπεις τους αγώνες του Μουντιάλ 2026, παίρνεις 50.000 δολάρια!
- Θεσσαλονίκη: Φίδια εμφανίστηκαν σε νηπιαγωγείο – Ανήσυχοι οι γονείς
- Τσουκαλάς κατά Κεραμέως: Λαϊκισμός είναι να εχθρεύεσαι οτιδήποτε σύγχρονο και καινοτόμο



