Ιταλίδα βολεϊμπολίστρια αυτοκτόνησε πέφτοντας από γέφυρα της Κωνσταντινούπολης
Με τραγικό τρόπο έβαλε τέλος στη ζωή της η Ιταλίδα βολεϊμπολίστρια Τζούλια Αλμπίνι, η οποία για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους έπεσε από γέφυρα της Κωνσταντινούπολης και βρήκε τον θάνατο στα νερά του Βοσπόρου.
Με τραγικό τρόπο έβαλε τέλος στη ζωή της η Ιταλίδα βολεϊμπολίστρια Τζούλια Αλμπίνι, η οποία για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους έπεσε από γέφυρα της Κωνσταντινούπολης και βρήκε τον θάνατο στα νερά του Βοσπόρου.
Η πρώην πασαδόρος της Μπούστο Αρσίτζιο νοίκιασε το βράδυ της Τρίτης ένα αυτοκίνητο, με το οποίο κατευθύνθηκε προς τη γέφυρα Φατίχ Σουλτάν Μεχμέτ. Αφού πάρκαρε, μετέβη πεζή μέχρι την ύψους 105 μέτρων γέφυρα, από την οποία πήδηξε μέσα στα νερά του Βοσπόρου.
Σύμφωνα ε τις αρχικές εκτιμήσεις, ο θάνατός της 30χρονης βολεϊμπολίστριας επήλθε από την πτώση της στο νερό και όχι από πνιγμό, ενώ η σωρός της δεν βρέθηκε από τις τουρκικές αρχές. Τελικά, μετά από 4,5 ώρες, περίπου στις 06:00, ένας ψαράς ανέσυρε το πτώμα της στην περιοχή Μπεϊκόζ, ένα προάστιο στην ανατολική Κωνσταντινούπολη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αποσύρεται από την υπόθεση του Τολιόπουλου ο ΠΑΟΚ
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Γιάννης Αμανατίδης νέος γραμματέας της Κ.Ο. – Θα στείλει επιστολή για επιστροφή Πολάκη – Το Σάββατο η εκλογή προέδρου
- Κιλκίς: Φωτιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στο Πολύκαστρο – Σηκώθηκαν δύο αεροσκάφη
- Ιράν: Νέο κύμα αμερικανικών πληγμάτων – «Το Ορμούζ παραμένει κλειστό»
- Οι «Τρωάδες» στην Επίδαυρο εγκαινιάζουν μια νέα εποχή προσβασιμότητας στον πολιτισμό
- Το Ισραήλ σκοτώνει ακόμα 4 αμάχους στη Γάζα – Ανάμεσα τους και ένα παιδί και οι γονείς του