Μετά τις εκλογές η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων, δηλώνει ο υπηρεσιακός υπουργός
Η κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου θα αναλάβει την αξιολόγηση του προσωπικού του Δημοσίου, όπως έκανε γνωστό ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Παύλος Αποστολίδης, ο οποίος συναντήθηκε την Τρίτη με τα μέλη των επιτροπών αξιολόγησης των δομών έξι υπουργείων.
Η κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου θα αναλάβει την αξιολόγηση του προσωπικού του Δημοσίου, όπως έκανε γνωστό ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Παύλος Αποστολίδης, ο οποίος συναντήθηκε την Τρίτη με τα μέλη των επιτροπών αξιολόγησης των δομών έξι υπουργείων.
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την αξιολόγηση του προσωπικού στο Δημόσιο, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης τόνισε ότι «επιθυμία μου είναι να δώσουμε τη συνέχεια που χρειάζεται προκειμένου να μην πέσουμε έξω στα χρονοδιαγράμματα. Σε ό,τι αφορά στην αξιολόγηση προσωπικού, είναι κάτι που θα ακολουθήσει την αξιολόγηση των δομών και πολύ φοβάμαι ότι εμείς ως κυβέρνηση περιορισμένου χρόνου, δεν έχουμε τον καιρό ούτε καν να το ξεκινήσουμε».
Ο κ. Αποστολίδης έκανε γνωστό ότι έληξε η πρώτη φάση της αξιολόγησης με την υποβολή της έκθεσης αξιολόγησης των δομών για το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και το υπουργείο Περιβάλλοντος.
«Κρίναμε σκόπιμο», υπογράμμισε, «να καλέσουμε τις τέσσερις νέες επιτροπές αξιολόγησης των δομών, των υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης, Δικαιοσύνης, Εργασίας και Υποδομών, προκειμένου να ενημερωθούν για την μεθοδολογία της αξιολόγησης που προηγήθηκε στα υπουργεία Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Περιβάλλοντος για να ξεκινήσουν το δικό τους έργο».
«Σκοπός της αξιολόγησης των δομών είναι η καλύτερη λειτουργία του Δημοσίου, η αποφυγή συναρμοδιοτήτων, η αποτελεσματικότητα, η ευελιξία και βέβαια, η μείωση της δαπάνης. Ο χρονικός στόχος που έχει τεθεί είναι να έχουν ολοκληρωθεί οι αξιολογήσεις δομών για όλα τα υπουργεία, μέχρι το τέλος του 2012» κατέληξε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τέλος οι εβδομαδιαίες προγνώσεις καιρού από την ΕΜΥ – Ποιος ο λόγος, η αιχμηρή ανάρτηση Κολυδά
- Γεραπετρίτης: Βλέπει «νίκες» στην εξωτερική πολιτική – Τι είπε για F 35 και casus belli
- Πώς αντέδρασε ο προπονητής της Νορβηγίας για τη spider-cam: «Η μπάλα πέφτει ευθεία από τον ουρανό» (vid)
- Άτυπη οικονομία: Εργαζόμενοι χωρίς δικαιώματα και προστασία – Πρωτιά της Ελλάδας
- Γιατί η Σοσάνα Ζούμποφ θεωρεί ότι η τεχνητή νοημοσύνη απειλεί τη δημοκρατία;
- Ασπρόπυργος: Πέθανε ένας από τους τρεις πολυεγκαυματίες από τη φωτιά
- ΠΑΣΟΚ κατά Μητσοτάκη: «Η εξωτερική πολιτική δεν μπορεί να λειτουργεί με αυτόματο πιλότο»
- Η FIFA πήρε θέση για το γκολ της Αγγλίας και την spider-cam: «Ο αισθητήρας δεν κατέγραψε κάποια επαφή»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442