Τόρες και Μάτα στην προεπιλογή της εθνικής Ισπανίας για το EURO 2012
Οι άσοι της Τσέλσι, Φερνάντο Τόρες και Χουάν Μάτα, κλήθηκαν στην προεπιλογή της εθνικής Ισπανίας για την τελική φάση του EURO 2012, δύο ημέρες μετά τον νικηφόρο τελικό του Champions League με την Μπάγερν στο Μόναχο. Οπως ανακοίνωσε η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, οι δύο παίκτες θα ενσωματωθούν στις 25 Μαΐου στην αποστολή των «φούριας ρόχας», η οποία βρίσκεται στο Ζανκτ Γκάλεν της Ελβετίας.
Οι άσοι της Τσέλσι, Φερνάντο Τόρες και Χουάν Μάτα, κλήθηκαν στην προεπιλογή της εθνικής Ισπανίας για την τελική φάση του EURO 2012, δύο ημέρες μετά τον νικηφόρο τελικό του Champions League με την Μπάγερν στο Μόναχο.
Οπως ανακοίνωσε η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, οι δύο παίκτες θα ενσωματωθούν στις 25 Μαΐου στην αποστολή των «φούριας ρόχας», η οποία βρίσκεται στο Ζανκτ Γκάλεν της Ελβετίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα μία προεπιλογή με 21 παίκτες, ωστόσο, εξαιτίας των τελικών του Champions League και του Κυπέλλου Ισπανίας (σ.σ. Μπαρτσελόνα και Αθλέτικ Μπιλμπάο αναμετρώνται την Παρασκευή), έχει καλέσει αρκετούς παίκτες για να βοηθούν στις προπονήσεις. Ο έμπειρος τεχνικός θα ανακοινώσει την 23άδα των πρωταθλητών κόσμου και Ευρώπης στις 27 Μαΐου.
Αναλυτικά:
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Κασίγιας, Ρέινα, Ντε Χέα
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Αλμπιόλ, Αρμπελόα, Άλμπα, Ντομίνγκες, Μονρεάλ, Σέρχιο Ράμος, Χουανφράν
ΜΕΣΟΙ: Ίσκο, Τσάμπι Αλόνσο, Καθόρλα, Μπενιάτ, Χάβι Γκαρθία, Μπρούνο Σοριάνο, Νταβίντ Σίλβα, Νάβας, Μάτα
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Σολδάδο, Νεγκρέδο, Αντριάν, Τόρες
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λίβανος: Το Ισραήλ βομβαρδίζει ξανά τη Βηρυτό
- Γαλλία: Ο πάπας Λέων ΙΔ’ μπορεί να επισκεφτεί τη χώρα στα τέλη Σεπτεμβρίου
- Χανταϊός: Το ζευγάρι από την Ολλανδία που πέθανε είχε ταξιδέψει στην Αργεντινή, τη Χιλή και την Ουρουγουάη
- Γάζα: Τουλάχιστον 6 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Τραυματίστηκε γιος ηγετικού στελέχους της Χαμάς
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Λύση μέσω Πεκίνου στον Περσικό Κόλπο
- Η «μηχανή» του Λουίς Ενρίκε φαντάζει ανίκητη


