Αναχώρησε από το Πεκίνο ο Τσεν Γκουανγκτσένγκ με πτήση που τον μεταφέρει στη Νέα Υόρκη
Ο Κινέζος ακτιβιστής και υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Τσεν Γκουανγκτσένγκ, αναχώρησε το Σάββατο από το Πεκίνο με προορισμό τη Νέα Υόρκη.Το αεροσκάφος μεταφέρει τον ίδιο και την οικογένειά του.
Ο Κινέζος ακτιβιστής και υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Τσεν Γκουανγκτσένγκ, αναχώρησε το Σάββατο από το Πεκίνο με προορισμό τη Νέα Υόρκη.Το αεροσκάφος μεταφέρει τον ίδιο και την οικογένειά του.
Νωρίτερα, ο τυφλός δικηγόρος είχε δηλώσει πως θεωρεί πιθανό οι Αρχές να δώσουν απευθείας τα διαβατήρια του ίδιου, της συζύγου και των δύο παιδιών του σε Αμερικανούς αξιωματούχους στο αεροδρόμιο.
Ο Τσεν είχε ανακοινώσει στον Μπομπ Φου, πρόεδρο της οργάνωσης ChinaAid, με έδρα το Τέξας πως ο ίδιος και η οικογένειά του κατευθύνονται προς το αεροδρόμιο του Πεκίνου, αφού οι κινεζικές αρχές τους ζήτησαν να ετοιμάσουν τις αποσκευές τους για να εγκαταλείψουν την Κίνα με προορισμό τις ΗΠΑ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιαπωνία: Νέοι κανόνες για την αυτοκρατορική διαδοχή – Συνεχίζεται ο αποκλεισμός των γυναικών από τον θρόνο
- Τι αποκάλυψε ο Πατ Ράιλι για πιθανό δίδυμο Λεμπρόν – Γιάννη στους Χιτ
- Θρήνος στη Μολδαβία για την οικογενειακή τραγωδία στη Χαλκιδική – Παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ η 7χρονη
- Κρασί: Σήμα κινδύνου εκπέμπει ο γερμανικός αμπελοοινικός τομέας
- Λορέντζο Καριέρε: Το συγκινητικό μήνυμα του Γιώργου Ελευθέρας στον φίλο του
- Μπλεξίματα για την Αργεντινή από τη FIFA για το πανό για τα Φώκλαντ
- Κλιματική αλλαγή: Η ζέστη και ο καπνός από τις πυρκαγιές αποτελούν τη νέα επικίνδυνη πραγματικότητα
- Ιράν: 38 νεκροί και πάνω από 400 τραυματίες από τις 22 Ιουνίου – Επίθεση σε στρατιωτική βάση στη Συρία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442