Επιβεβαίωσε και ο Πασιένσια το «ναυάγιο» με τον Ολυμπιακό
Με δηλώσεις του στον πορτογαλικό Τύπο και συγκεκριμένα στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «A'Bola» ο Ντομίνγκος Πασιένσια επιβεβαίωσε ότι μίλησε με τον Ολυμπιακό αλλά οι συζητήσεις οδηγήθηκαν σε «ναυάγιο». «Επιβεβαιώνω ότι δεν καταφέραμε να φτάσουμε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Επέστρεψα στην Πορτογαλία και περιμένω προτάσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός.
Με δηλώσεις του στον πορτογαλικό Τύπο και συγκεκριμένα στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «A’Bola» ο Ντομίνγκος Πασιένσια επιβεβαίωσε ότι μίλησε με τον Ολυμπιακό αλλά οι συζητήσεις οδηγήθηκαν σε «ναυάγιο».
«Επιβεβαιώνω ότι δεν καταφέραμε να φτάσουμε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Επέστρεψα στην Πορτογαλία και περιμένω προτάσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει να κάνει με το οικονομικό σκέλος αλλά και με τους συνεργάτες που ήθελε να έχει στο πλευρό του ο Πασιένσια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τι γράφουν στο Μεξικό για Κρουζ Αζούλ και Γιακουμάκη
- Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει στη σειρά των τελικών όταν επικρατεί στο πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ
- Μπαρτζώκας για Ντόρσεϊ: «Κάνει θεραπεία, θα δούμε για το Game 2»
- Ολυμπιακός: Έκτη συνεχόμενη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα
- Ο Αταμάν αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου: «Το αποτέλεσμα του αγώνα είναι οι βολές, 29-5» (vid)
- Ολυμπιακός: Έφτασε τις 18 σερί νίκες σε Euroleague και πρωτάθλημα
- Μπαρτζώκας: «Πάντα το πρώτο ματς είναι το πιο σημαντικό – Δεν υπάρχει καμία κούραση» (vid)
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Πότε θα διεξαχθεί ο δεύτερος τελικός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-josh-hild-1270765-4606770-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442