Στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων μεταβιβάστηκε το 34,033% της ΕΥΔΑΠ
Η ΕΥΔΑΠ ανακοίνωσε την Δευτέρα ότι μεταβιβάστηκε στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων το ποσοστό 34,033% που έλεγχε το Δημόσιο.
Η ΕΥΔΑΠ ανακοίνωσε την Δευτέρα ότι μεταβιβάστηκε στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων το ποσοστό 34,033% που έλεγχε το Δημόσιο.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας:
«Η ΕΥΔΑΠ Α.Ε. ανακοινώνει, σύμφωνα με το Ν. 3556/2007 και την από 11.5.2012 σχετική γνωστοποίηση, τη μεταβίβαση από το Ελληνικό Δημόσιο 36.245.240 μετοχών της ΕΥΔΑΠ Α.Ε., και ισάριθμων δικαιωμάτων ψήφου, ήτοι ποσοστό 34,033% του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας στο “Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου ΑΕ”.
Η μεταβίβαση έγινε κατόπιν εκτέλεσης εξωχρηματιστηριακής συναλλαγής, σε εφαρμογή των παραγράφων 4 & 5 του άρθρου 2 του Ν. 3986/2011 (ΦΕΚ 152/Α’) και της υπ’ αριθμ. 206/2012 (ΦΕΚ 1363) Απόφασης της Διυπουργικής Επιτροπής Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων (ΔΕΑΑ).
Σημειώνεται ότι το ποσοστό του Ελληνικού Δημοσίου στο μετοχικό κεφάλαιο της ΕΥΔΑΠ ΑΕ διαμορφώνεται πλέον σε 0,00%.
Το Ελληνικό Δημόσιο ελέγχοντας 100% το “Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε.”, ελέγχει έμμεσα τα ανωτέρω δικαιώματα ψήφου.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γερμανία: Δεκάδες τραυματίες από μετωπική σύγκρουση δύο τραμ στο Ντίσελντορφ
- Τζον Τραβόλτα – Σπουδαίος ηθοποιός και ακόμη σπουδαιότερος πατέρας
- Συμφωνία στον ορίζοντα; ΗΠΑ και Ιράν διαπραγματεύονται νέα εκεχειρία
- Μιλουτίνοφ: «Να έχουμε την ίδια ενέργεια, με τη βοήθεια του κόσμου μας»
- Κρήτη: «Ποτάμια» οι δρόμοι στο Ηράκλειο – Ζημιές και καταστροφές στον Τσούτσουρα
- Το προφίλ του διαβόητου «Τίτι» που τραυματίστηκε από πυροβολισμό αστυνομικού στο Μικρολίμανο


