Έρχεται το Σάββατο ή συμφώνησε ήδη με τον ΟΣΦΠ ο Πασιένσια;
Τελειωμό δεν έχουν τα πορτογαλικά δημοσιεύματα για τον πάγκο του Ολυμπιακού, με τα μισά να αναφέρουν ότι ο Ντομίνγκο Πασιένσια έρχεται το Σάββατο για να τα πει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και τα άλλα μισά να υποστηρίζουν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός ήρθε, συμφώνησε και την Παρασκευή αναχώρησε για την Πορτογαλία. Μάλιστα, η τελευταία εκδοχή αναφέρει ότι θα επιστρέψει μετά το Final 4 του μπάσκετ για να υπογράψει και να παρουσιαστεί αφού ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες της μπασκετικής ομάδας.
Τελειωμό δεν έχουν τα πορτογαλικά δημοσιεύματα για τον πάγκο του Ολυμπιακού, με τα μισά να αναφέρουν ότι ο Ντομίνγκο Πασιένσια έρχεται το Σάββατο για να τα πει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και τα άλλα μισά να υποστηρίζουν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός ήρθε, συμφώνησε και την Παρασκευή αναχώρησε για την Πορτογαλία.
Μάλιστα, η τελευταία εκδοχή αναφέρει ότι θα επιστρέψει μετά το Final 4 του μπάσκετ για να υπογράψει και να παρουσιαστεί αφού ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες της μπασκετικής ομάδας.
Η πρώτη εκδοχή αναφέρει ότι ο πρώην προπονητής της Σπόρτινγκ Λισαββόνας έχει συζητήσει με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς και το Σάββατο που θα έρθει στην Ελλάδα θα συναντηθεί και με άλλους ανθρώπους της διοίκησης των Ερυθρολεύκων που φέρεται να έχουν βρει στο πρόσωπό του τον αντικαταστάτη του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Η δεύτερη υποστηρίζει ότι ο Πασιένσια ήρθε, συμφώνησε, περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού και έφυγε την Παρασκευή για να επιστρέψει μετά το Final 4 για να υπογράψει…
Μια από τις φάσεις της χρονιάς εκτυλίχθηκε σε ματς στην Παραγουάη, όταν ποδοσφαιριστής σκόραρε κατά λάθος με το πρόσωπο μετά από διώξιμο αντιπάλου, σαν άλλος... Κώστας Βουτσάς!
Ανδρέας Τεττέη, Σίριλ Ντέσερς, Κάρολ Σβιντέρσκι και Μίλος Πάντοβιτς εντάχτηκαν στον Παναθηναϊκό στις τρεις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους και κόστισαν συνολικά 10,7 εκ. ευρώ.