«Υπερασπίζομαι τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ» η απάντηση του Βρύζα
Ο Ζήσης Βρύζας με ανακοίνωσή του απάντησε στον Γιάννη Καμπάνη που έκανε λόγο για εξαφάνιση του πρώτου, τονίζοντας ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να διασφαλίσει το μέλλον της ομάδας, την οποία βάζει πάνω από τα προσωπικά του.
Ο Ζήσης Βρύζας με ανακοίνωσή του απάντησε στον Γιάννη Καμπάνη που έκανε λόγο για εξαφάνιση του πρώτου, τονίζοντας ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να διασφαλίσει το μέλλον της ομάδας, την οποία βάζει πάνω από τα προσωπικά του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Αξιότιμε κ. Καμπάνη,
Σε απάντηση της επιστολής σας κι όπως σας έχω αναφέρει ήδη, πρωταρχικός μου σκοπός είναι η εύρεση ενός επενδυτή που θα αναλάβει τις τύχες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ξέρετε επίσης ότι ουδέποτε με απασχόλησε η προσωπική μου ανάμειξη στο μέλλον του ΠΑΟΚ, εφόσον η αναζήτηση αυτή έχει αίσιο τέλος.
Αναγνωρίζω την άμεση ανταπόκριση σας στα αιτήματά μας. Σας ενημέρωσα επίσης άμεσα τηλεφωνικά ότι εμφανίστηκε και δεύτερος υποψήφιος επενδυτής.
Αντιλαμβάνομαι την ευθύνη της κατάστασης, όπως επίσης και του προβληματισμούς που εκθέσατε και δημοσίως όλο αυτό το διάστημα. Θεωρώ όμως ότι ακολουθώ το δρόμο που οφείλω προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για την ομάδα.
Σκοπός μου είναι να διαχειριστώ τις διαδικασίες με σεβασμό και υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ προς κάθε κατεύθυνση».
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Άστον Βίλα και Φράιμπουργκ θα παίξουν στον τελικό του Europa League, ο οποίος θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη, συγκεκριμένα στο γήπεδο Μπεσίκτας. Πότε θα διεξαχθεί.
Νίκησαν και στις ρεβάνς των ημιτελικών η Ράγιο Βαγεκάνο και η Κρίσταλ Πάλας, οι Ισπανοί εκτός έδρας με 1-0 την Στρασμπούρ και οι Αγγλοι 2-1 την Σαχτάρ Ντόνετσκ στην έδρα τους.
Απόλυτη κυρίαρχος του αγώνα επί 40 λεπτά, η ΑΕΚ νίκησε εύκολα την κάτοχο του τροπαίου Μάλαγα (78-65) και προκρίθηκε στον τελικό του BCL όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρίτας.