Ο Κώστας Τσαρτσαρής παραδέχθηκε ότι στο παρελθόν ήρθε σε επαφή δύο φορές με τον Ολυμπιακό αλλά και τις δύο αποφάσισε να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και δηλώνει επίσης δικαιωμένος για την απόφασή του. Επίσης ο φόργουορντ των Πρασίνων μίλησε για τη συμμετοχή της ομάδας του στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης.
Ο Κώστας Τσαρτσαρής παραδέχθηκε ότι στο παρελθόν ήρθε σε επαφή δύο φορές με τον Ολυμπιακό αλλά και τις δύο αποφάσισε να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και δηλώνει επίσης δικαιωμένος για την απόφασή του. Επίσης ο φόργουορντ των Πρασίνων μίλησε για τη συμμετοχή της ομάδας του στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Τσαρταρή στο περιοδικό «All Star Basket»: Για το ενδιαφέρον των Ερυθρόλευκων: «Με τον Ολυμπιακό δύο φορές είχαμε κάνει συζητήσεις. Μία το 2002 στην αρχή πριν υπογράψω στον Παναθηναϊκό και μία πριν ανανεώσω το συμβόλαιό μου. Νιώθω ευχαριστημένος και δικαιωμένος για την εξέλιξη της καριέρας μου. Αν δεν πήγαινα στον Παναθηναϊκό, η καριέρα μου θα ήταν πολύ διαφορετική, αφού ενδεχομένως δεν θα έπαιρνα τόσους τίτλους», τόνισε ο πολύπειρος πάουερ φόργουορντ. Για το πώς καταφέρνει να μένει προσγειωμένος: «Ε, εντάξει, δεν είμαι και Διαμαντίδης (γέλια)! Είναι δύσκολη κατάσταση… Όλα ξεκινάνε από το σπίτι και την οικογένειά σου. Με έχουν μάθει να πατάω γερά στο έδαφος. Επιπλέον χρειάζεται ένας άνθρωπος στην ομάδα να σου τραβάει το αφτί και να μη σου επιτρέπει να σηκώνεις μύτη όταν πετυχαίνεις κάτι καλό. Αυτός είναι ο Ομπράντοβιτς». Για τον ημιτελικό του Final 4 κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Είναι ένα επίπεδο πάνω από τους άλλους. Έχει ικανότατους παίκτες και καλό προπονητικό τιμ. Εμείς όμως πάμε στο Final 4 σαν πρωταθλητές Ευρώπης. Έχουμε έναν προπονητή που κάτι θα σκεφτεί και πάμε για να παλέψουμε».
Το βράδυ της Πέμπτης (21/5) η Euroleague γνωστοποίησε τους διαιτητές των ημιτελικών του Final Four 2026. Η τριάδα που θα «σφυρίξει» το Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε, αλλά και το Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης.
Μετά το αίτημα για πειθαρχική δίωξη, το συνδικάτο των διαιτητών (AESAF) προσφεύγει στις κρατικές αρχές κατά του Φλορεντίνο Πέρεθ και του επίσημου καναλιού του συλλόγου για υποκίνηση μίσους.
Η Ρεάλ σχεδιάζει την επιστροφή των μουσικών εκδηλώσεων από τον Ιανουάριο του 2027, όπως αυτή του Αντρέα Μποτσέλι, μετά την κρίση θορύβου και τις αντιδράσεις των κατοίκων γύρω από το Μπερναμπέου.