Στο Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας, όπου διεξήχθη το Final-4 του Eurochallenge η Μπεσίκτας κατέκτησε τον τίτλο νικώντας με 91-86 τη γαλλική Σαλόν. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την τουρκική ομάδα ήταν ο Ποπς Μενσά Μπονσού ο οποίος τελείωσε το ματς με 26 πόντους και 20 ριμπάουντ, πετυχαίνοντας ένα σπουδαίο νταμπλ νταμπλ. Σε εξαιρετική βραδιά και ο Ζόραν Έρτσεγκ, γνωστός στο ελληνικό κοινό από τη θητεία του στον Ολυμπιακό, ο οποίος πέτυχε 25 πόντους και μάζεψε 15 ριμπάουντ. Από την άλλη, οι 19 πόντοι του Τσικαμπούντ δεν ήταν αρκετοί για τη Σαλόν. Τα δεκάλεπτα: 27-15, 44-40, 57-55, 91-86.
Η νέα λίγκα NBA–FIBA προχωρά αθόρυβα, η Euroleague νιώθει ισχυρή μετά τις νέες συμφωνίες των ομάδων, όμως το μεγάλο «κλειδί» παραμένει η απόφαση της Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε δύο γκολ στη νίκη της Αλ Νασρ με 4-1 επί της Νταμάκ και κατέκτησε το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο τίτλος για τον CR7 στη Σαουδική Αραβία.
Το βράδυ της Πέμπτης (21/5) η Euroleague γνωστοποίησε τους διαιτητές των ημιτελικών του Final Four 2026. Η τριάδα που θα «σφυρίξει» το Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε, αλλά και το Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης.