Την αποχώρησή του από την διεκδίκηση του χρίσματος αναμένεται να ανακοινώσει ο Γκίνγκριτς
Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για το χρίσμα για την προεδρία, Νιούτ Γκίνγκριτς, αναμένεται να ανακοινώσει την επόμενη εβδομάδα το τέλος της εκστρατείας του για τη διεκδίκηση του χρίσματος, αναφέρουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. Μιλώντας την Τετάρτη σε υποστηρικτές του, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, δήλωσε ότι περιμένει ότι ο Μιτ Ρόμνεϊ, ο οποίος κέρδισε πέντε προκριματικές αναμετρήσεις την Τρίτη, θα είναι ο επόμενος υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων.
Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για το χρίσμα για την προεδρία, Νιούτ Γκίνγκριτς, αναμένεται να ανακοινώσει την επόμενη εβδομάδα το τέλος της εκστρατείας του για τη διεκδίκηση του χρίσματος, αναφέρουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.
Μιλώντας την Τετάρτη σε υποστηρικτές του, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, δήλωσε ότι περιμένει ότι ο Μιτ Ρόμνεϊ, ο οποίος κέρδισε πέντε προκριματικές αναμετρήσεις την Τρίτη, θα είναι ο επόμενος υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων.
Η καμπάνια του Γκίνγκριτς δήλωσε ότι θα επανεξετάσει το μέλλον της εάν δεν κερδίσει την προκριματική αναμέτρηση στο Ντελαγουέαρ.
Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής έχει κερδίσει μόνο δύο προκριματικές εκλογές από την αρχή της εκστρατείας του (στη Τζόρτζια και τη Νότια Καρολίνα.
«Κάποια στιγμή πρέπει να είσαι ειλικρινής για το τι συμβαίνει στον πραγματικό κόσμο, σε αντίθεση με το τι θα ήθελες να συμβεί» είπε ο Ν.Γκίνγκριτς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αρβανίτης για Μητσοτάκη: Η κυβέρνηση της συγκάλυψης πανηγυρίζει για το Κράτος Δικαίου μετά την έκθεση της ΕΕ
- Η Ισπανία σαρώνει την Αργεντινή με 51% υψηλότερη αξία στο Χρηματιστήριο του Ποδοσφαίρου
- Επιχείρηση «Ασπίδες»: Η Ευρώπη εξετάζει επέκτασή της καθώς οι Χούθι απειλούν να κλείσουν την Ερυθρά Θάλασσα
- Ο Νέλσον Μαντέλα ως καθρέφτης, όχι Μεσσίας – Ο Ζοράν Μαμντάνι για την ανθρώπινη παρακαταθήκη του Μαντίμπα
- Βόλος: Συνελήφθησαν δύο νεαροί για απάτη – Ήταν έτοιμοι να αρπάξουν 10.000 ευρώ από ηλικιωμένη
- Οι πρώτες στιγμές του Ρόκα με τη φανέλα του Ολυμπιακού (vids)

