To ερώτημα του Γκουαρντιόλα και η ικανοποίηση του Ντι Ματέο
Ο Τόρες παραδέχθηκε: «δεν κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα» και ο Γκουαρντιόλα αναρωτήθηκε: «τι άλλο να κάνουμε». Το αποτέλεσμα πάντως λέει ότι η Μπαρτσελόνα έχει να σκέφτεται πλέον μόνο το Κύπελλο Ισπανίας, ενώ η Τσέλσι σύμφωνα με τον Ντρογκμπά: «πρέπει αυτή τη φορά να κατακτήσει το Champins League.
Ο Τόρες παραδέχθηκε: «δεν κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα» και ο Γκουαρντιόλα αναρωτήθηκε: «τι άλλο να κάνουμε». Το αποτέλεσμα πάντως λέει ότι η Μπαρτσελόνα έχει να σκέφτεται πλέον μόνο το Κύπελλο Ισπανίας, ενώ η Τσέλσι σύμφωνα με τον Ντρογκμπά: «πρέπει αυτή τη φορά να κατακτήσει το Champins League.
Aναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της Μπάρτσα: «Κάναμε αυτό που μπορούσαμε στον απόλυτο βαθμό. Δεν σκοράραμε όσο έπρεπε. Και στο ποδόσφαιρο όταν δεν σκοράρεις όσο χρειάζεσαι, χάνεις. Παίξαμε πολύ καλά, αλλά δεν ήταν αρκετό. Ο αντίπαλος αμύνθηκε πάρα πολύ καλά και ήταν εξαιρετικά επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Οφείλουμε να συγχαρούμε την Τσέλσι για την αμυντική της λειτουργία, αλλά και το κουράγιο της. Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά εάν το ημίχρονο έληγε 2-0. Ισως ήταν λάθος μου ότι ζήτησα διαρκή επίθεση. Ισως έπρεπε να υπάρξουν μικρά διαστήματα χαλάρωσης. Θέλω να ευχαριστήσω τον Μέσι περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Χάρη σ΄αυτόν φτάσαμε μέχρι εδώ. Ο τρόπος που παίζει αποτελεί παράδειγμα. Για το αύριο, θα συζητήσω με τους συνεργάτες μου και το πρόεδρο και θα αποφασίσουμε. Ομως είναι νωρίς ακόμα για οτιδήποτε».
Από την πλευρά του ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο δήλωσε: «Ηταν ένας απίστευτος αγώνας. Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου. Τα έδωσαν όλα. Είχαμε μία πολύ δύσκολη χρονιά. Το γεγονός ότι δεν χάσαμε από την Μπαρτσελόνα, αποδεικνύει τις δυνατότητες της ομάδας μας. Ομως η Μπαρτσελόνα, παραμένει για μένα η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Παίξαμε με συγκεκριμένο σχεδιασμό έτσι ώστε να πάρουμε την πρόκριση. Ξέραμε ότι για να τα καταφέρουμε, έπρεπε να σκοράρουμε. Θέλαμε να παίξουμε πιό επιθετικά, όμως η Μπαρτσελόνα δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο. Το γκολ του Ραμίρες ήρθε σε καθοριστικό σημείο. Οσο για την αποβολή του Τέρι, όλοι είμαστε άνθρωποι. Οι παίκτες αγωνίζονται κάτω από μεγάλη πίεση, όλοι μπορούν να κάνουν λάθος. Θα δούμε ποιούς παίκτες θα έχουμε στην διάθεση μας για τον τελικό. Προς το παρόν θα απολαύσουμε την στιγμή».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση (vids)
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
- LIVE: Γαλλία – Αγγλία
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442