Opel Astra Sedan: Εκεί στο νότο
H sedan και δημοφιλέστερη στον ευρωπαϊκό νότο εκδοχή του γερμανικού μοντέλου, βρίσκεται στην τελική φάση εξέλιξης του πριν διεκδικήσει μια θέση στην κατηγορία από τα τέλη του 2012.
Η συγκεκριμένη εκδοχή αμαξώματος του Opel Astra ποτέ δεν γνώρισε ιδιαίτερη επιτυχία στις χώρες της βόρειας και της κεντρικής Ευρώπης. Την αδιαφορία του ευρωπαϊκού βορρά για το γερμανικό μοντέλο αντιστάθμιζε το φυσικό του αντίβαρο, ο νότος και χώρες όπως η Ιταλία, η Ισπανία και η Ελλάδα που σε συνδυασμό με αυτές τις ανατολικής Ευρώπης χάριζαν την προτίμησή τους και πωλήσεις στο τετράθυρο Opel Astra.
Όπως και να έχει από πλευράς γεωγραφίας και των διαφορών που αυτή επισημαίνει, το Opel Astra sedan βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο εξέλιξης του πριν παρουσιαστεί στην έκθεση της γαλλικής πρωτεύουσας το ερχόμενο φθινόπωρο.
Και όπως επιβάλλει το κοινό του, ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε το Opel Astra sedan στον ευρωπαϊκό νότο όπου και πραγματοποιούνται οι δοκιμές εξέλιξης των συστημάτων που θα καθορίσουν την οδική του συμπεριφορά ώστε να ταιριάζει με το ταμπεραμέντο και τις ιδιαιτερότητες εκείνων που θα αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος των υποψήφιων αγοραστών του.
Σε επίπεδο σχεδίασης το πίσω τμήμα του Astra sedan αναμένεται να αντλήσει στοιχεία από το μεγαλύτερο Insignia ενώ όσον αφορά τους κινητήρες θα παραμείνουν οι ίδιοι με την hatchback εκδοχή του, εξαιρουμένων αυτών που εφοδιάζουν τις εκδόσεις OPC.
AUTOMEDIA
- Σοβαρό τροχαίο στη Ζάκυνθο – «Γουρούνα» συγκρούστηκε με τουριστικό λεωφορείο – Διασωληνωμένος νεαρός τουρίστας
- Η Ταϊβάν διεξήγαγε ασκήσεις ετοιμότητας για το απόλυτο εφιαλτικό σενάριο με εισβολή από την Κίνα
- Η Γροιλανδία δεν θα πουληθεί ποτέ, τόνισε ο πρωθυπουργός της
- Οι πόλεις που αδειάζουν από κατοίκους και γεμίζουν τουρίστες – Η Ελλάδα στην πρώτη γραμμή της πίεσης
- Τουρκία: Στη φυλακή ο κωμικός Ντενίζ Γκοκτάς για προσβολή του Ερντογάν
- Μουσώνας «πνίγει» την Ινδία – Πλημμύρες, διασώσεις και φόβοι για ακραία φαινόμενα
