Mercedes-Benz A25 AMG: Άγνωστος πόλεμος
Η ισχυρότερη εκδοχή του γερμανικού μοντέλου εντοπίζεται για πρώτη φορά σε πλήρη δράση καθώς πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης στις απαιτητικές επιφάνειες μιας βρεγμένης πίστας.
H Mercedes-Benz κάθε άλλο παρά αποκρύπτει τη διαδικασία εξέλιξης της ισχυρότερης A-Class η οποία θα “φοράει” -τι άλλο;- τα διακριτικά της AMG.
Αντιθέτως με την πολυσυζητημένη έλευσή της, οι εικόνες του δοκιμαστικού πρωτοτύπου αποδείχθηκαν σπάνιο είδος, με τις συγκεκριμένες λήψεις της A-Class υπό βροχή να αποτελούν το πρώτο δείγμα της γερμανικής πρότασης επιδόσεων σε δράση.
Μια προσεκτική παρατήρηση στο ελαφρά καμουφλαρισμένο δοκιμαστικό πρωτότυπο αποκαλύπτει τα ενισχυμένα φρένα, τους μεγάλους τροχούς και τις ζάντες που φέρουν αδιάψευστα τα σημάδια της AMG, καθώς και το sport “δίδυμο” των απολήξεων της εξάτμισης.
Ανεξαρτήτως εμφανισιακών και μη διαφοροποιήσεων, αυτό που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην περίπτωση της Α25 ΑΜG είναι ότι, λόγω και του νέου της αμαξώματος, διευρύνεται το φάσμα των ανταγωνιστών της.
Αυτό σημαίνει ότι εκτός από τις προφανείς απαντήσεις όσον αφορά τα ονόματα του ανταγωνισμού, στο πεδίο της A25 AMG μπαίνουν και προτάσεις όπως το VW Golf R, στοιχείο που κάνει αναπόφευκτα τους ιθύνοντες της Mercedes-Benz να παίρνουν πιο σοβαρά το ζήτημα της συγκεκριμένης έκδοσης αλλά και το ίδιο το αυτοκίνητο να αποκτά περισσότερη σημασία.
Έτσι την ισχύ της Α25 AMG θα εξασφαλίσει ένας υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας χωρητικότητας 2,0 λίτρων που θα αποδίδει μεταξύ 320 και 350 ίππων οι οποίοι θα μεταδίδονται και στους τέσσερις τροχούς της “μικρής γερμανίδας”, μέσω ενός κιβωτίου διπλού συμπλέκτη.
AUTOMEDIA
- Δίκη Τεμπών: Μήνυση κατά Κυρανάκη και νομική κίνηση κατά Καραμανλή προανήγγειλε κατηγορούμενος
- Ποιες θεωρούνται οι πρώτες «κλεισμένες» μεταγραφές της Euroleague: Ο ΜακΙντάιρ, ο Πίτερς και οι τρεις κινήσεις της Μπαρτσελόνα
- Κρήτη: Ένα 5χρονο παιδί πάτησε αναμμένα κάρβουνα σε παραλία – Στο εξωτερικό με ειδική πτήση
- Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ και Ντέμπι Ρόου – Οι δύο σύζυγοι του Μάικλ Τζάκσον
- O 89χρονος μετά τον ΕΦΚΑ πήγε στο Ειρηνοδικείο στο Λουκάρεως και άνοιξε πυρ – Τέσσερις τραυματίες
- Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη, Πρόεδρος PIF: «Ζητάμε την επιβράβευση της καινοτομίας, όχι μόνο την πρόσβαση!»
- Σούπερ ημιτελικός στο Champions League: Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν με το… βλέμμα στη Βουδαπέστη
- Σάμος: Στάχτη 20 στρέμματα μετά από φωτιά στη δυτική πλευρά του νησιού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442