Έμεινε στη Σουπερ Λιγκ η Κέρκυρα, αποχαιρέτησαν Εργοτέλης, Παναιτωλικός
Στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ θα συνεχίζει να αγωνίζεται η Κέρκυρα, η οποία απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον Άρη στο Βικελίδης στην 30ή και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Υποβιβάστηκε ο Εργοτέλης που έχασε από την Ξάνθη στα Πηγάδια με 4-2 και ο Παναιτωλικός που ηττήθηκε με 4-0 στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό. Οι Πράσινοι πηγαίνουν με αέρα τεσσάρων βαθμών στα πλέι οφ για τη 2η θέση αφού η ΑΕΚ έμεινε στο 1-1 με τη Δόξα Δράμας. Την ίδια ώρα, ο Ατρόμητος ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα του από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό και ο ΠΑΟΚ έχασε με 4-3 στη Λιβαδειά. Στα άλλα ματς, ο ΠΑΣ νίκησε 2-0 τον ΟΦΗ στην Κρήτη και ο Αστέρας επικράτησε 2-0 του Πανιωνίου στην Τρίπολη.
1-1 από τον Άρη στο Βικελίδης στην 30ή και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Υποβιβάστηκε ο Εργοτέλης που έχασε από την Ξάνθη στα Πηγάδια με 4-2 και ο Παναιτωλικός που ηττήθηκε με 4-0 στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό. Οι Πράσινοι πηγαίνουν με αέρα τεσσάρων βαθμών στα πλέι οφ για τη 2η θέση αφού η ΑΕΚ έμεινε στο 1-1 με τη Δόξα Δράμας. Την ίδια ώρα, ο Ατρόμητος ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα του από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό και ο ΠΑΟΚ έχασε με 4-3 στη Λιβαδειά. Στα άλλα ματς, ο ΠΑΣ νίκησε 2-0 τον ΟΦΗ στην Κρήτη και ο Αστέρας επικράτησε 2-0 του Πανιωνίου στην Τρίπολη.
&source=in.gr">
Στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ θα συνεχίζει να αγωνίζεται η Κέρκυρα, η οποία απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον Άρη στο Βικελίδης στην 30ή και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Υποβιβάστηκε ο Εργοτέλης που έχασε από την Ξάνθη στα Πηγάδια με 4-2 και ο Παναιτωλικός που ηττήθηκε με 4-0 στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό.
Οι Πράσινοι πηγαίνουν με αέρα τεσσάρων βαθμών στα πλέι οφ για τη 2η θέση η ΑΕΚ έμεινε στο 1-1 με τη Δόξα Δράμας. Την ίδια ώρα ο Ατρόμητος ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα του από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό και ο ΠΑΟΚ έχασε με 4-3 στη Λιβαδειά.
Στα άλλα ματς, ο ΠΑΣ νίκησε 2-0 τον ΟΦΗ στην Κρήτη και ο Αστέρας επικράτησε 2-0 του Πανιωνίου στην Τρίπολη.