Πρόστιμα σε Ολυμπιακό, Ατρόμητο, ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα
Με χαμηλά πρόστιμα τιμωρήθηκαν από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής, οι Ατρόμητος, Ολυμπιακός και ΟΦΗ, ενώ ο ΠΑΣ καλείται να βάλει πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη. Με εξαίρεση τον ΠΑΣ Γιάννινα που τιμωρήθηκε με 12.000 ευρώ, οι Ατρόμητος, Ολυμπιακός και ΟΦΗ, έπεσαν στα «μαλακά» μιας και θα πρέπει να πληρώσουν 2.000 οι δύο πρώτοι και 1.000 ευρώ οι Κρητικοί.
Με χαμηλά πρόστιμα τιμωρήθηκαν από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής, οι Ατρόμητος, Ολυμπιακός και ΟΦΗ, ενώ ο ΠΑΣ καλείται να βάλει πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Με εξαίρεση τον ΠΑΣ Γιάννινα που τιμωρήθηκε με 12.000 ευρώ, οι Ατρόμητος, Ολυμπιακός και ΟΦΗ, έπεσαν στα «μαλακά» μιας και θα πρέπει να πληρώσουν 2.000 οι δύο πρώτοι και 1.000 ευρώ οι Κρητικοί.
Αναλυτικά οι αποφάσεις έχουν ως εξής: «Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 28ης αγωνιστικής.
Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.
Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.
Γ) ΠΑΕ ΟΦΗ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.
Δ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δώδεκα χιλιάδων ευρώ».
Ο Νίκολιτς μίλησε με συγκίνηση για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον αείμνηστο Ντούσαν Βουγιόσεβιτς, αποθεώνοντας δύο από τις σημαντικότερες μορφές της σερβικής μπασκετικής σχολής
Με ηγέτη τον Χρήστο Τζόλη (γκολ και ασίστ) η ομάδα του Ιβάν Λέκο αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 στην έδρα της Μαλίν και κατέκτησε το βελγικό πρωτάθλημα, με... διάλειμμα ενός έτους,